CBR 600 2005 allegro
• Strona 1 z 1
CBR 600 2005 allegro
Witam
Od pewnego czasu na allegro pojawia sie aukcja Hondy CBR 600f z 2005 r
Moto wyglada w porzadku, na zdjeciach nie widze zadnych sladow, ale okazyjna cena jak na ten rocznik daje duzo do myslenia.
Oto link
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M367093
Mial ktos z tym moze do czynienia? Jakies ewidentne wady?
Byl bym wdzieczny za kazdy cynk
Od pewnego czasu na allegro pojawia sie aukcja Hondy CBR 600f z 2005 r
Moto wyglada w porzadku, na zdjeciach nie widze zadnych sladow, ale okazyjna cena jak na ten rocznik daje duzo do myslenia.
Oto link
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M367093
Mial ktos z tym moze do czynienia? Jakies ewidentne wady?
Byl bym wdzieczny za kazdy cynk
-
Crazy_Ivan - Świeżak
Trudno ocenic cos po samych fotach,aleeee:
-napewno ślizgany ( w opisie nie ma ze bezwypadkowy)-bo jesli moto jest bezwypadkowe to sprzedajacy jest taki dumny z tego,ze zaznacza ta w pierwszym zdaniu
-ilość wyświetlen strony wskazuje na to,ze jest juz dluuuugo na allegro,mysle ze ogladany byl juz wielokrotnie,skoro nie znalazl wlasciciela-sam sobie odpowiedz dlaczego...
Oczywiscie to tylko "prognoza",jesli mieszkasz w poblizu,przejedz sie i sporawdz na zywo.
-napewno ślizgany ( w opisie nie ma ze bezwypadkowy)-bo jesli moto jest bezwypadkowe to sprzedajacy jest taki dumny z tego,ze zaznacza ta w pierwszym zdaniu
-ilość wyświetlen strony wskazuje na to,ze jest juz dluuuugo na allegro,mysle ze ogladany byl juz wielokrotnie,skoro nie znalazl wlasciciela-sam sobie odpowiedz dlaczego...
Oczywiscie to tylko "prognoza",jesli mieszkasz w poblizu,przejedz sie i sporawdz na zywo.
(otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Dziwi mnie ino zakładanie pseudo sportowych części do nowych motocykli... Tym bardziej że motocykl sprowadzony a za granicą nie mają takiego talentu do szpecenia moto jak u nas... Niski przebieg... Pewnie szlif w pierwszym sezonie, a drugi sezon cały naprawiany, tłumik lekko porysowany i przy mocowaniu wgięty...
Następna sprawa, nie wiem co znaczy "prawie nowe" czy to znaczy że prawie nie jeżdżony... czy że są to wymienione opony... A jeśli tak, to skoro tak mało przejechał to po kiego jeża zmieniał opony... Ja bym chyba nie brał... Tym bardziej że cena daje do myślenia ( za te pieniądze rocznik 00-02 ) i jak Młody powiedział ilość wyświetleń, a moto dalej stoi na sprzedaż...
Ale może Ja się nie znam
Pozdrawiam.
Następna sprawa, nie wiem co znaczy "prawie nowe" czy to znaczy że prawie nie jeżdżony... czy że są to wymienione opony... A jeśli tak, to skoro tak mało przejechał to po kiego jeża zmieniał opony... Ja bym chyba nie brał... Tym bardziej że cena daje do myślenia ( za te pieniądze rocznik 00-02 ) i jak Młody powiedział ilość wyświetleń, a moto dalej stoi na sprzedaż...
Ale może Ja się nie znam
Pozdrawiam.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość