Honda CBF 600
• Strona 1 z 1
Honda CBF 600
Chciałbym zapytać o maszynę z tego ogłoszenia:
http://otomoto.pl/honda-cbf-600-abs-M2653994.html
Czy ktoś może widział ten motocykl? Chciałbym wiedzieć czy stan maszyny nie budzi zastrzeżeń Jestem z Krakowa i chciałbym mieć pewność, czy warto się po niego fatygować do Wawy.
Ma ktoś może jakieś opinie na temat samego komisu?
Każda informacja jest cenna
Lewa w górę.
http://otomoto.pl/honda-cbf-600-abs-M2653994.html
Czy ktoś może widział ten motocykl? Chciałbym wiedzieć czy stan maszyny nie budzi zastrzeżeń Jestem z Krakowa i chciałbym mieć pewność, czy warto się po niego fatygować do Wawy.
Ma ktoś może jakieś opinie na temat samego komisu?
Każda informacja jest cenna
Lewa w górę.
Traktuj ludzi z szacunkiem, korona Ci z głowy nie spadnie... możliwe że nigdy jej tam nie było...
- mr_bongos
- Świeżak
Przede wszystkim nie wiem czy po lewej stronie baku, tuż nad napisem honda nie ma wgnioty (ale może to cień tak pada). Nie wiem czy dźwignia hamulca tylnego nie powinna mieć gumy- jeżeli tak, to coś nie gra. Znajdź w necie obrazki takiej cbfy i porównaj/poproś o lepsze zdjęcia.
Co do komisu to mają różne sztuki, kiedyś zdarzała się padlina (ciągnięta głównie od ubezpieczalni z Francji po dzwonach większych lub mniejszych), jak teraz jest nie wiem. Na pewno papiery na przebieg/serwisy oraz lepsze foty się przydadzą.
Co do komisu to mają różne sztuki, kiedyś zdarzała się padlina (ciągnięta głównie od ubezpieczalni z Francji po dzwonach większych lub mniejszych), jak teraz jest nie wiem. Na pewno papiery na przebieg/serwisy oraz lepsze foty się przydadzą.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
Oglądałem go, wygląda całkiem ok, ale musisz wiedzieć, iż ta firma zajmuje się importem motocykli powypadkowych, sama je naprawia i sprzedaje. Dają gwaracje na moto oraz certyfikat na ramę. Nie ma do niej książki serwisowej. Stąd przed zakupem warto dokładnie sprawdzić wszystkie szcegóły.
Moto jako moto ( CBF 600 ) jest super mam go od kilku miesięcy i szczerze mogę polecić wiec warto poszukać.
Moto jako moto ( CBF 600 ) jest super mam go od kilku miesięcy i szczerze mogę polecić wiec warto poszukać.
Honda CBF 600 NA
-
bosman78 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości