Ku przestrodze...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
SpeedyG napisał(a):Emiter podczerwieni coś w rodzaju "pilota do telewizora" podczepiony do ogona motorka, ze wzmocnieniem sygnału i diodami wokół rejestracji. Żadna kamera nie wychwyci tablic a na kadrze będzie biała plama.
Obiektywy aparatów cyfrowych i kamer mają ostrość zależną od pomiaru podczerwienią. Można "oślepić" taki sygnał (testy w warunkach domowych).
tzn. chodzilo mi o czas, jaki muszÄ… jechac za tobÄ…, zeby zarejestrowac predkosc, ale poruszyles przypadkiem nie mniej ciekawÄ… kwestie czy to, o czym piszesz (emiter podczerwieni ze wzmocnionym sygnalem + diody) mozna gdzies kupic? czy to nie jest tak samo nielegalne jak antyradar?
-
harry89 - Bywalec
Urządzenie czeka na swojego wynalazcę- pierwszy który to opatentuje może mógłby trochę tego sprzedać zanim psy nie zwęszą afery.
W typowy antyradar sam planuję się zaopatrzyć wkrótce. Lato idzie a policja coraz bardziej zajadła.
W typowy antyradar sam planuję się zaopatrzyć wkrótce. Lato idzie a policja coraz bardziej zajadła.
-
SpeedyG - Świeżak
Najlepszym antyradarem jest oczywiście mózg. Obserwuje lusterka i można przynajmniej zredukować szanse zatrzymania. Jesli jest luźno łatwo wypatrzeć srebrne monde, ktore nagle siada nam na dupie. Jeśli jest tłoczno staram się nie jechać przed kimś zbyt dlugo. Wyprzedzam kilka samochodów tak, że tylko motocyklem możnaby się za mną utrzymać, więc nawet jak samochód ma radar to nie zdąży nic zarejestrować bo nie jest w stanie za mną jechać między samochodami. Zapraszam do dyskusji
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
SpeedyG napisał(a):Urządzenie czeka na swojego wynalazcę- pierwszy który to opatentuje może mógłby trochę tego sprzedać zanim psy nie zwęszą afery.
nie orientujesz sie moze, co grozi kierowcy motocykla/samochodu u ktorego policja znajdzie przy kontroli wlasnie antyradar?
aaa, i jeszcze jedno -> jak takiego kloca umiescic w motocyklu?
-
harry89 - Bywalec
A Ja wam tak wtrącę odnośnie do głównego wątku...
Mam prawko A,B,C,D i co z tego....
A - nie mam motocykla
B - nie mam auta
C - nie mam ciężarówki
D - nie mam autobusu
Jak to powiedział kiedyś Jurek Owsik: "Dupta co chceta"
Mam prawko A,B,C,D i co z tego....
A - nie mam motocykla
B - nie mam auta
C - nie mam ciężarówki
D - nie mam autobusu
Jak to powiedział kiedyś Jurek Owsik: "Dupta co chceta"
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
no hefron pogadamy jak nie zauważysz kiedyś :
zółtej Corsy - lata w szczecińskim
zielonego Megane - mazowieckie
niebieskiego Renault Traffic - mazowieckie i tak tak - VAN !!!
bordowej nubiry - mazowieckie
ale to i tak pikuÅ›
Najgorszy jest ten zoom - on działa naprawde. Ostatnio wyprzedziłem spokojnie radiowóz - nie jechali za mną. Oglądałem sie jeszcze w lusterkach ale nie było ich. Wiec sobie spokojnie pojechałem - i nagle juz byli...;-( Nagrywanie z moją predkoscią zaczeło sie juz od chwili kiedy ich wyprzedziłem, tylko mnie podpuscili zebym sobie szybciej pojechał...
zółtej Corsy - lata w szczecińskim
zielonego Megane - mazowieckie
niebieskiego Renault Traffic - mazowieckie i tak tak - VAN !!!
bordowej nubiry - mazowieckie
ale to i tak pikuÅ›
Najgorszy jest ten zoom - on działa naprawde. Ostatnio wyprzedziłem spokojnie radiowóz - nie jechali za mną. Oglądałem sie jeszcze w lusterkach ale nie było ich. Wiec sobie spokojnie pojechałem - i nagle juz byli...;-( Nagrywanie z moją predkoscią zaczeło sie juz od chwili kiedy ich wyprzedziłem, tylko mnie podpuscili zebym sobie szybciej pojechał...
kiedyś pojade tak szybko że się w czasie przeniosę
-
krzycho-g - VIP Åšcigacz.pl
ciekawe co da ci blacha w góre jak oni juz sa za tobą Panie kolego. Ja mam dwójke dzieci i piekną żone i wole sie zatrzymać na wezwanie niż...
W jednym wątku mówisz "nie" eutanazji a w drugim kreujesz sie na samobója...
-
krzycho-g napisał(a):ciekawe co da ci blacha w góre jak oni juz sa za tobą Panie kolego. Ja mam dwójke dzieci i piekną żone i wole sie zatrzymać na wezwanie niż...
a zauwazyles tÄ™ emote " "? jesli nie zauwazyles, wypowiedz byla ironiczna...
-
harry89 - Bywalec
troszke dwuznaczna była sam przyznasz ....
na temat podginania blach już troche kliknieć było wiec szkoda ruszać g.... bo smierdzi
na temat podginania blach już troche kliknieć było wiec szkoda ruszać g.... bo smierdzi
-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości