Jaki motocykl 250?
• Strona 1 z 1
Jaki motocykl 250?
Witam
Miałem problem gdzie założyć ten temat czy w małych pojemnościach czy tutaj.
Ale do rzeczy, chce kupić motocykl o pojemności ok 250cm3.
Czynnikiem najważniejszym dla mnie to niskie koszty eksploatacji.
Jeśli chodzi o wygląd to nie podobają mi się "golasy" z okrągłą lampą, wole coś z owiewkami
Czy moglibyście mi doradzić jakiego motocykla szukać? Poza symbolem motocykla chciałbym chociaż kilka słów komentarza dlaczego ten
170cm wzrostu
73 kg wagi
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Miałem problem gdzie założyć ten temat czy w małych pojemnościach czy tutaj.
Ale do rzeczy, chce kupić motocykl o pojemności ok 250cm3.
Czynnikiem najważniejszym dla mnie to niskie koszty eksploatacji.
Jeśli chodzi o wygląd to nie podobają mi się "golasy" z okrągłą lampą, wole coś z owiewkami
Czy moglibyście mi doradzić jakiego motocykla szukać? Poza symbolem motocykla chciałbym chociaż kilka słów komentarza dlaczego ten
170cm wzrostu
73 kg wagi
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
- daro123
- Świeżak
250 z owiewkami
Witam,
Polecam Kawasaki Ninja 250R lub Honda CBR 250R.
Kawasaki jest na rynku 2-3 lata i z tego co mi wiadomo nie stwarza problemow.
Honda to nowosc 2011.
Na internecie znajdziesz mnostwo porownan.
__
Pgumek
Polecam Kawasaki Ninja 250R lub Honda CBR 250R.
Kawasaki jest na rynku 2-3 lata i z tego co mi wiadomo nie stwarza problemow.
Honda to nowosc 2011.
Na internecie znajdziesz mnostwo porownan.
__
Pgumek
- Pgumek
- Świeżak
Tak też myślę że kawasaki ninja 250r to będzie dobry wybór i jest sliczna
daro123 tu masz link jak prezentuje się kawasaki ninja 250r też myślałem kupić taki na pierwszy moto ale sądzę że po sezonie by mi się znudził http://otomoto.pl/kawasaki-zr-ninja-250 ... 15530.html
teraz zrobiłem edycje za Ciebie ale pamiętaj że zgodnie z regulaminem nie wolno pisać post pod swoim postem.
senekkorzenna
daro123 tu masz link jak prezentuje się kawasaki ninja 250r też myślałem kupić taki na pierwszy moto ale sądzę że po sezonie by mi się znudził http://otomoto.pl/kawasaki-zr-ninja-250 ... 15530.html
teraz zrobiłem edycje za Ciebie ale pamiętaj że zgodnie z regulaminem nie wolno pisać post pod swoim postem.
senekkorzenna
- manuel191
- Świeżak
Na początku to witam bo jestem nowy a co do tematu to, powiedz jaki masz na tego sprzęta budżet. Ja osobiście zainteresowałem się bardzo CBR 250 ale z 90 lat Tak tak, jest taki sprzęt (http://bikepics.com/honda/cbr250/)
Ale to obosieczna "zabawka"
Po pierwsze z tego co się orientuje to była produkowana głownie na rynek australijski i w ogóle z kierownicą po prawej stronie
Dlatego ciężko o części i wszystko trzeba zamawiać w tamtych stronach a to nie tanio podejrzewam. Ponad to to mało tego, więc i mechanicy nie znają tego.
To na tyle minusów
Poza tym świetny oldschool, ceny za granicą nie tak bardzo wygórowane, +100 do lansu jeśli komuś nie zależy aż tak na mega osiągach .
I to co mnie zelektryzowało ^^
Kręci sie do 19.000 rpm ^^
Poczytajcie i popatrzcie też na kawe zxr 250 z tamtych lat co cbr
Co do zawodności itp to czytałem gdzieś na anglojęzycznej stronie że były robione w starym dobrym stylu czyt. lać i jechać
Mi osobiście się podobają i też alternatywa
pzdr
Ale to obosieczna "zabawka"
Po pierwsze z tego co się orientuje to była produkowana głownie na rynek australijski i w ogóle z kierownicą po prawej stronie
Dlatego ciężko o części i wszystko trzeba zamawiać w tamtych stronach a to nie tanio podejrzewam. Ponad to to mało tego, więc i mechanicy nie znają tego.
To na tyle minusów
Poza tym świetny oldschool, ceny za granicą nie tak bardzo wygórowane, +100 do lansu jeśli komuś nie zależy aż tak na mega osiągach .
I to co mnie zelektryzowało ^^
Kręci sie do 19.000 rpm ^^
Poczytajcie i popatrzcie też na kawe zxr 250 z tamtych lat co cbr
Co do zawodności itp to czytałem gdzieś na anglojęzycznej stronie że były robione w starym dobrym stylu czyt. lać i jechać
Mi osobiście się podobają i też alternatywa
pzdr
- LubiszToS...
- Świeżak
ale wyraźnie napisane jest że zależy mu na kosztach eksploatacji. ja polecam ninje 250
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości