Czy Fazer to dobry wybór?
• Strona 1 z 1
Czy Fazer to dobry wybór?
Witam jestem nowy na forum. Chciałbym się was poradzić. Chciałbym kupić jakiś motocykl szosowo-turystyczny i myślałem o Fazerze. Czy to dobry wybór zwarzając na to że jestem ograniczyny finansowo tzn max 7500zł????
- mike87ck
- Świeżak
polska liczy sie wiek a ze przebieg 3 razy przekrecony i po 2 dzwonach a pal to lich
kumpel smiga od 30tys km fazerem gaźnikiem pierwszym ma juz prawie 80tys km i nie wiadomo czy z 10-20 nie byl cofnięty i co i nic jeszcze ani razu nic mu sie nie zepsuło normalne zużycie części
pomysl jeszcze nad kawasaki ZR-7S
kumpel smiga od 30tys km fazerem gaźnikiem pierwszym ma juz prawie 80tys km i nie wiadomo czy z 10-20 nie byl cofnięty i co i nic jeszcze ani razu nic mu sie nie zepsuło normalne zużycie części
pomysl jeszcze nad kawasaki ZR-7S
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam kupiłem swojego gaźnika 600 cc za 6000 + cos tam i jest ok wiadomo zawsze trzeba zrobic podstawowy serwis płyny, olej, filtr, jeżeli trzeba klocki gumy . Moto z 00 rocznika zawsze będzie wymagało jakiejs tam dłubaninki na razie jest ok pomimo że akurat ja troszke juz wsadziłem ale tak to jest jak nie ma kaski żeby wychaczyc jakiś nowszy rocznik .
- czarlee
- Świeżak
ja Ci polecam fzs 600, moto napreawde fajne i jak narazie u mnie bezawaryjne, nigdy nie spalil mi wiecej niz 5 litrow na 100km. dla mnie jest troszke niewygodny jak jade w dluzsza trase ale to przez moj wzrost 190cm. silnik naprawde ma duzo mocy wiec jesli to pierwsze twoje moto to musisz miec do niego troche pokory.
- Marcino1983
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości