Jakie moto na pierwszy raz?
• Strona 1 z 1
Jakie moto na pierwszy raz?
Witam!
Zdałem dziś na kartę i poszukuje jakąś 50 myślałem o enduro-yamaha DT, ale niestety w województwie lubuskim dość trudno o nią w wersji 50ccm (bo tylko lubuskie wchodzi w grę), później myślałem o motorze typu barton fighter, lub romet zetka, co o tym myślicie (motorkiem chciałbym z kolegami wjechać do lasu i trochę poświrować). Jakie waszym zdaniem moto będzie najlepsze.
P.S. Mój budżet wynosi 3000zl-3500zl
Pozdrawiam i z góry dziękuje!
Zdałem dziś na kartę i poszukuje jakąś 50 myślałem o enduro-yamaha DT, ale niestety w województwie lubuskim dość trudno o nią w wersji 50ccm (bo tylko lubuskie wchodzi w grę), później myślałem o motorze typu barton fighter, lub romet zetka, co o tym myślicie (motorkiem chciałbym z kolegami wjechać do lasu i trochę poświrować). Jakie waszym zdaniem moto będzie najlepsze.
P.S. Mój budżet wynosi 3000zl-3500zl
Pozdrawiam i z góry dziękuje!
- ajo_7991
- Świeżak
jak chcesz latac troche w terenie bartony i inne chinczyki sie nie nadają. DT bedzie super pomysłem. oprócz DT masz jeszcze gilere RCR, derbi senda, honda mtx , ( i jeszcze jest tego troche poszukaj na allegro ) i ogólnie jak to ma w miare znaną marke (honda yamaha peugeot gilera derbi itp) to bedzie to dobry motocykl bo wszystkie te maja praktycznie ten sam silnik (derbi ma inny np i aprilia ma inne chyba) wiec tak szybciej cos znajdziesz no i czekaj. motocykla nie kupuje sie od tak - chce kupic jade i kupuje ludzie na dobre sztuki czekają rok nawet nie każe ci tyle czekać ale troche cierpliwosci musisz miec
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to szukaj róznych modeli jakie po częsci wymieniłem i moze akurat cos bedzie blisko stało
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
wpisz sobie w allegro swój region. w dziale cross/enduro w pojemnosci ustaw na <51 i szukaj
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
czytaj ze zrozumieniem... patrz tylko na markowe motocykle. konkretne modele wymieniłem wyżej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jeśli chcesz czegoś, czym da się wjechać w teren, to szukaj motorów z tych marek:
- Yamaha
- Derbi
- Rieju
- Gilera
- Peugeot
- Aprilia
- KTM
- Kawasaki
- Suzuki
- Honda
Sam ostatnio kupiłem Yamahę DT 50 i jestem zadowolony. Ale nie napalaj się na konkretny model. Szukaj ofert, oglądaj to, co Cię zainteresuje i kup maszynę w najlepszym stanie.
- Yamaha
- Derbi
- Rieju
- Gilera
- Peugeot
- Aprilia
- KTM
- Kawasaki
- Suzuki
- Honda
Sam ostatnio kupiłem Yamahę DT 50 i jestem zadowolony. Ale nie napalaj się na konkretny model. Szukaj ofert, oglądaj to, co Cię zainteresuje i kup maszynę w najlepszym stanie.
-
Potfur - Świeżak
Derbi Senda,Rieju RR,Gilera GSM,Gilera Rcr,Aprilia Rx,Aprilia Sx,Yamaha DT,Peugeot Xps,Peugeot Xp6
Masz modele i szukaj.
Masz modele i szukaj.
Uśmiechnij się!
- Damianos500
- Świeżak
- kyrtap
- Świeżak
Heniu a co do twoego pierwszego posta - z tego co mi wiadomo to chyba od 2008 roku miały jakieś inne silniki aprilie, a szuka do 3500 więc i tak będzie am6:)
Jak masz trochę czasu i zapału to moim zdaniem cos zatartego najlepiej, kupisz za grosze, zrobisz i wiesz czym śmigacz, a tak to i tak nie wiesz co kupujesz:)
Jak masz trochę czasu i zapału to moim zdaniem cos zatartego najlepiej, kupisz za grosze, zrobisz i wiesz czym śmigacz, a tak to i tak nie wiesz co kupujesz:)
- magik2208
- Bywalec
Jeżeli chociaż trochę zna się na mechanice to oczywiście że warto kupić coś zepsutego i zrobić już pod siebie;) Są na allegro dwie derbi senda trochę starę do małych poprawek za 2tysiące;)
http://allegro.pl/derbi-senda-dwie-sztu ... 49456.html
Sam szukam czegoś podobnego. Mam podobny budżet i nawet w tym samym regionie szukam. Znalazłem taką dt:
http://motoallegro.pl/yamaha-dt-80-50-s ... 26007.html
Co o niej myślicie?
http://allegro.pl/derbi-senda-dwie-sztu ... 49456.html
Sam szukam czegoś podobnego. Mam podobny budżet i nawet w tym samym regionie szukam. Znalazłem taką dt:
http://motoallegro.pl/yamaha-dt-80-50-s ... 26007.html
Co o niej myślicie?
- kyrtap
- Świeżak
- Damianos500
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm