nsrka niby odblokowana..........
• Strona 1 z 1
nsrka niby odblokowana..........
witam
nsrka 125 mojeje dziewczyny ma sciagniete niby 3 blokady ale jedzie tylko 130 zebatki ma normalne nie na przyspieszenie czy wie ktos moze co moze byc przyczyna tak slabych osiagow??
pozdro
nsrka 125 mojeje dziewczyny ma sciagniete niby 3 blokady ale jedzie tylko 130 zebatki ma normalne nie na przyspieszenie czy wie ktos moze co moze byc przyczyna tak slabych osiagow??
pozdro
- nitro8888
- Świeżak
NSR blokuje sie zwykle na 3 sposoby. Sprawdz przede wszystkim czy Honda spokojnie wchodzi powyzej 8000 r.p.m, Jezeli tak sie nie dzieje to znaczy, ze jest zablokowana na module. Blokada moze byc takze na kroccu ssÄ…cym. Dolot to gara jest zwezony taka blaszka. Blokada tez moze byc wsadzona w tlumik - rurka zwezajaca. Honda Nsr na seryjnych zebatkach rozpedza sie do 155km/h(przynajmniej moja). Ale przyczyn tego, ze nie chce tyle jechac moze byc wiele. Sprawdz swiece zaplonowa (powinna byc BR9ECS a zdaza sie ze jest B9ES i to znacznie ogranicza moto). Przyczyna moga byc takze zuzyte pierscienie.No i jeszcze zosataje gaznik (zabrudzony albo zle ustawiony) lub niewlasciwie ustawiona mieszanka. Ale nie widzac i nie slyszac moto niewiele moge ci powiedziec gdzie tkwi problem.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
- flinston-91
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości