Cross 125cc Kawasaki KX
• Strona 1 z 1
Cross 125cc Kawasaki KX
Witam,na wakacje kupujÄ™ sobiÄ™ Crossa ,125CC Kawasaki KX 125cc
Podam wam teraz Zdjęcie i Opis jego,jeżdziłem na wielu motorach lecz nie wiem czy ten kupić czy może mi go odradzacie proszę napisać,
Rok produkcji (1900 - 2100):
1998
Pojemność silnika:
51 - 125ccm
Moc silnika (KM):
42
Rodzaj paliwa:
benzyna
Rodzaj napędu:
łańcuch
Kolor:
Zielony
Stan:
Używany
Uszkodzony:
Nie
mam 12lat;) jest to mój 10 Cross do tej pory jeżdziłem na Kawasaki kx 85cc;)
ale z tego co testowałem jest bardzo dobry,no chyba że ktoś z was ma takiego i wie coś o nim.
Pozdrawiam
Wesołych Świąt.
Podam wam teraz Zdjęcie i Opis jego,jeżdziłem na wielu motorach lecz nie wiem czy ten kupić czy może mi go odradzacie proszę napisać,
Rok produkcji (1900 - 2100):
1998
Pojemność silnika:
51 - 125ccm
Moc silnika (KM):
42
Rodzaj paliwa:
benzyna
Rodzaj napędu:
łańcuch
Kolor:
Zielony
Stan:
Używany
Uszkodzony:
Nie
mam 12lat;) jest to mój 10 Cross do tej pory jeżdziłem na Kawasaki kx 85cc;)
ale z tego co testowałem jest bardzo dobry,no chyba że ktoś z was ma takiego i wie coś o nim.
Pozdrawiam
Wesołych Świąt.
- AdrianCross125cc
- Świeżak
nie polecam do konca kawasaki kx 125 z tych lat. chodzą złe opinie i w wiekszosci to prawda. z 98 roku lepiej rozejrzeć sie za yamaha YZ albo honda CR. wszystkie sprzety maja ta sama moc osiagi czas remontów spalanie itp. ale CR np zawsze była moze dobrze traktowana, moze lepiej wykonana bo po prostu sie tak nei sypała. a to są wyczynówki wiec...
i na przyszłosc pisz w dziale off road,
i na przyszłosc pisz w dziale off road,
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to ze skrzynie sie sypia to takie troche info z palca wyssane, ja mam duzo starszy kx 125 i juz ponad rok ze skrzynia nic sie nie dzieje:P
To takie bo koledze sie cos stalo, a koledze kolegi kolega tez narzeka i sie tak roznosi, a wcale tak zle nie jest:P
To takie bo koledze sie cos stalo, a koledze kolegi kolega tez narzeka i sie tak roznosi, a wcale tak zle nie jest:P
- Apollo11
- Świeżak
to zalezy na co sie trafi. ja nie znam nikogo (a znam kilka osób ) kto polecał by kxa. nawet tu kiedys ktos był ze 125. zachwalał że jest super motor itp. regularnie robił remonty i tp itd. a i tak mu strzelił że nie było co zbierać ;/ wiem że to kwestia modelu, własciciela i szczęscia. no ale po prostu jakos te KXy niefarta mają. nie ze są złe. ale potrafią zaskoczyc i nie wiem czemu ale bardzo ciezko kupic zadbanego kxa. kiedys tak patrzyłem oferty to te starsze same padaki. albo cos do roboty, albo 2 lata nieruszane i silnik praktycznie w kazdej chwili moze wybuchnąć. albo w ogóle na częsci. albo jak po remoncie i do jazdy to wizualnie porazka
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości