co powiecie o tym kombinezonie ??
• Strona 1 z 1
co powiecie o tym kombinezonie ??
http://allegro.pl/kombinezon-skorzany-o ... 72392.html
jeżdżę na fz6 model s2 nastawiałem się bardziej na jakieś tekstylia, jednak ta oferta zwróciła na siebie moją uwagę. Wychodziłem z założenia że skórka na sporta.... a Wy co o tym myślicie ??? Co ze swojej strony byście mogli zaproponować?? Może jakieś opinie wdzianka z linku... chociaż za tą cenę nie spodziewam się zbyt wielkich pozytywów .
Budżet jaki chce przeznaczyć to około 2 tys i za tą cenę chce nabyć kombinezon dwuczęściowy (kurtka, spodnie )obojętne z jakiego materiału, kask, rękawice, buty długie
jeżdżę na fz6 model s2 nastawiałem się bardziej na jakieś tekstylia, jednak ta oferta zwróciła na siebie moją uwagę. Wychodziłem z założenia że skórka na sporta.... a Wy co o tym myślicie ??? Co ze swojej strony byście mogli zaproponować?? Może jakieś opinie wdzianka z linku... chociaż za tą cenę nie spodziewam się zbyt wielkich pozytywów .
Budżet jaki chce przeznaczyć to około 2 tys i za tą cenę chce nabyć kombinezon dwuczęściowy (kurtka, spodnie )obojętne z jakiego materiału, kask, rękawice, buty długie
- pilo20
- Świeżak
Czy ja wiem. Tschul chyba wymięka przy Ozonie. No i zależy od funduszy.
Ten model całkiem nieźle wygląda i jak na swoją cene to jakość nie jest tragiczna.
Ten model całkiem nieźle wygląda i jak na swoją cene to jakość nie jest tragiczna.
-
krystek_19 - Świeżak
Re: co powiecie o tym kombinezonie ??
pilo20 napisał(a):
jeżdżę na fz6
ten z przedniÄ… czachÄ… i wydechem pod siedzeniem.
patrzyłem też na tschula, jednak wizualnie bardziej mi odpowiada ozone
- pilo20
- Świeżak
Mam teaki sam, ale tez od niedawna więc za dużo ci nie mogę jeszcze powiedzieć jak się sprawuje.
WyglÄ…da sympatycznie hehe.
A a a i rozmiary producenta są chyba w innych jednostkach ja potrzebowałem 2 rozmiary większego od tego pod który są podane wymiry
WyglÄ…da sympatycznie hehe.
A a a i rozmiary producenta są chyba w innych jednostkach ja potrzebowałem 2 rozmiary większego od tego pod który są podane wymiry
- radziu88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości