Nie ważna partia
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Najlepsze jest to, że pierwsze co to zaczął mi wbijać z jakimś tam innym człekiem. I jak tu w ogóle rozmawiać o konkretach? Takich mend mi nie szkoda, ale szkoda mi Polski.
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Słyszeliście, że obwód Lwowa wyraża chęć autonomii jako tako polskiej ? Dziś poszperałem po litewskich portalach informacyjnych i jestem w szoku jak bardzo oni przejmują się Polską. Otwarcie ich "spece magistry profesory" takie jak u nas, mówią o groźbie konfliktu zbrojnego z Polską i o tym, że nie mają nawet wojska do obrony. Niezłe jaja, może by ich tak postraszyć, aby w lęku przed wojną oddali nam Litwę w opiekę?:) W tamtejszych mediach jesteśmy obecnie w Europie czwartym krajem po Francji, Anglii i Niemczech, który najwięcej znaczy... Jak dla mnie można by zacząć odzyskiwanie starych terenów właśnie od Litwy, później Łotwa. Gorzej z Belarus, bo wujek Putin przyszedłby z pomocą... No i po przejęciu Ukrainy już widzę samochody pułapki tamtejszych nacjonalistów
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Na polityce się nie znam, ale mogę coś powiedzieć o naszych sąsiadach z własnych obserwacji.
Kumpel miał dziewczynę z Litwy. Zdziwiłem się, bo twierdził, że dużo ludzi po polsku tam mówi. Z drugiej strony sam spotykałem się z laską z Wilna i ona już ni w ząb po naszemu. Ich język jest zupełnie inny. Nie rozumiem ani słowa w przeciwieństwie do ruskiego. Co by nie ukrywać Litwini nas nie lubią.
Z Ukraińcami mam same pozytywne odczucia. Moja matka przez 10 lat wynajmowała pokój jednej, a potem drugiej Ukraince. Bardziej im można było ufać niż domownikom W Irlandii też kilku obywateli tego kraju poznałem. Wszyscy bardzo życzliwi. Niestety straszna u nich biedota.
Czesi i Słowacy są bardzo do nas podobni. Do tego porozumiewanie się nie stanowi większego problemu.
Niemcy mają do nas spory dystans. Spotkałem się z tym wiele razy, że na słowo Polak odwracają głowy, bo mają już z góry narzucony stereotyp Polaka.
Estonianie to już praktycznie Ruscy. Dla liczy się jedynie Rosija..
A wszystkie laski z Łotwy to wyrafinowane ***. Nie chcę tu wrzucać wszystkich do tego samego worka, ale po prostu zbyt wiele przykładów na dowód tego mógłbym podać.
Kawałek histrorii w niespełna półtorej minuty. (otwórz link) Polecam.
Kumpel miał dziewczynę z Litwy. Zdziwiłem się, bo twierdził, że dużo ludzi po polsku tam mówi. Z drugiej strony sam spotykałem się z laską z Wilna i ona już ni w ząb po naszemu. Ich język jest zupełnie inny. Nie rozumiem ani słowa w przeciwieństwie do ruskiego. Co by nie ukrywać Litwini nas nie lubią.
Z Ukraińcami mam same pozytywne odczucia. Moja matka przez 10 lat wynajmowała pokój jednej, a potem drugiej Ukraince. Bardziej im można było ufać niż domownikom W Irlandii też kilku obywateli tego kraju poznałem. Wszyscy bardzo życzliwi. Niestety straszna u nich biedota.
Czesi i Słowacy są bardzo do nas podobni. Do tego porozumiewanie się nie stanowi większego problemu.
Niemcy mają do nas spory dystans. Spotkałem się z tym wiele razy, że na słowo Polak odwracają głowy, bo mają już z góry narzucony stereotyp Polaka.
Estonianie to już praktycznie Ruscy. Dla liczy się jedynie Rosija..
A wszystkie laski z Łotwy to wyrafinowane ***. Nie chcę tu wrzucać wszystkich do tego samego worka, ale po prostu zbyt wiele przykładów na dowód tego mógłbym podać.
Kawałek histrorii w niespełna półtorej minuty. (otwórz link) Polecam.
-
bryk77 - Stały bywalec
Janusz , sranusz....(parafrazując obrazek powyżej...)
niech to wszsytko pierdalnie bo jakby nie było i tak wyjdzie w wakacje bena po 6,5zł, chleb po 7zł (normalny...nie 2 godzinny z marketu).
ani Pis ani Po ani PSL ani JKM ani reszta mniejszościowych ugrupowań...głosowąłem na PO - dałem się otumanić - cóż...zagłosowałem po prostu by PIS nie wygrało ponownie i co? ... i jest jak jest. Nie wszystko to wina rządu ale sporo rzeczy tak...gaz łupkowy - trąbiłem o tym grubo ponad pół roku temu i co? Dopiero teraz gdy już koncesje porozdawane media się budzą....
jedynym rozwiązaniem na dłuższą metę dla naszego kraju i wszsytkich innych to ogólnoświatowy kataklizm z eksterminacją 90% ludzkości. Tylko wtedy wszystko wróciłoby na swoje miejsca...gorzej, że nawet jak przeżyjemy 300m tsunami czy wielki wybuch na słońcu to zabije nas promieniowanie ze zniszczonych elektrowni atomowych. W granicach 300km od naszych granic kraju mamy kilka jak nie kilkanaście takich...to daje do myślenia...jako cywilizacja jesteśmy zdupieni - nie poszliśmy tą drogą którą powinniśmy. Rządzenie opiera się na manipulacji faktami i ogłupianiu oraz dążeniu do jednego światowego rządu z inwigilacją właczającą ile stolców na dzień bedziesz walić do kibla....
Powiem tak - trzebaby rozebrać w mak KAŻDĄ elektrownie atomową i zabezpieczyć paliwo. Przejść na energię słoneczną lub punktu zerowego (korzystanie z antymaterii) i tylko wtedy nawet po kataklizmie globalnym mielibyśmy szansę odbudowac cywilizację na innych zasadach i innej technologii. Niestety - odnosze wrażenie, że podeszliśmy do tego wszsytkiego od "dupy strony" i za chwilę będziemy to spłacać...
niech to wszsytko pierdalnie bo jakby nie było i tak wyjdzie w wakacje bena po 6,5zł, chleb po 7zł (normalny...nie 2 godzinny z marketu).
ani Pis ani Po ani PSL ani JKM ani reszta mniejszościowych ugrupowań...głosowąłem na PO - dałem się otumanić - cóż...zagłosowałem po prostu by PIS nie wygrało ponownie i co? ... i jest jak jest. Nie wszystko to wina rządu ale sporo rzeczy tak...gaz łupkowy - trąbiłem o tym grubo ponad pół roku temu i co? Dopiero teraz gdy już koncesje porozdawane media się budzą....
jedynym rozwiązaniem na dłuższą metę dla naszego kraju i wszsytkich innych to ogólnoświatowy kataklizm z eksterminacją 90% ludzkości. Tylko wtedy wszystko wróciłoby na swoje miejsca...gorzej, że nawet jak przeżyjemy 300m tsunami czy wielki wybuch na słońcu to zabije nas promieniowanie ze zniszczonych elektrowni atomowych. W granicach 300km od naszych granic kraju mamy kilka jak nie kilkanaście takich...to daje do myślenia...jako cywilizacja jesteśmy zdupieni - nie poszliśmy tą drogą którą powinniśmy. Rządzenie opiera się na manipulacji faktami i ogłupianiu oraz dążeniu do jednego światowego rządu z inwigilacją właczającą ile stolców na dzień bedziesz walić do kibla....
Powiem tak - trzebaby rozebrać w mak KAŻDĄ elektrownie atomową i zabezpieczyć paliwo. Przejść na energię słoneczną lub punktu zerowego (korzystanie z antymaterii) i tylko wtedy nawet po kataklizmie globalnym mielibyśmy szansę odbudowac cywilizację na innych zasadach i innej technologii. Niestety - odnosze wrażenie, że podeszliśmy do tego wszsytkiego od "dupy strony" i za chwilę będziemy to spłacać...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
trudno ale chciał bym dożyć chwili kiedy JKM by rządził, przynajmniej nasz prezydent był by osobowością o IQ 150 a nie miękką kupa
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Przemo, zaraz by wyszło że energia słoneczna jest nieekologiczna xD albo zieloni by zrobili z energii słonecznej źródło nieodnawialne i dowalili opłate ekologiczną. (podobnie jak ślimak jest rybą xD )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
pare tematów o bezpieczeństwie ostatnio było, do tego kilka politycznych, no to odświeżam i podaję waszego ulubieńca
http://www.youtube.com/watch?v=Dx0lcOvj ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Dx0lcOvj ... ure=relmfu
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3