Porownanie motocykli- prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Porownanie motocykli- prosze o pomoc
Witam. Jest to moj pierwszy post wiec chce sie serdecznie przywitac, a wiec witam:) Wiem, ze bylo pewnie troche takich tematow jak moj, lecz moj chce troche zmodyfikowac. Konkretnie chcialbym, aby ktos porownal kilka motorkow...mianowicie suzuki dr 125, yamaha dt 125(porownac ze soba choc to nie jest konieczne, bo troszke czytalem o tych motorkach ...ale ile ludzi tyle opini niestety:)) do WSK 125 i MZ 150. Wiem wiem, że to troszke inna klasa lecz duzo mi to powie, poniewaz odstrasza mnie spalanie dt 125, podobno do 10litrow na 100km przy dosc ostrej jezdzie, a przy spokojnej jezdzie kolo 6(ale nie wiem, bo ile ludzi tyle opini...kazdy chwali swoje:). Powiem szczerze, ze nie chce jezdzic jakos wyczynowo...naprawde od czasu do czasu jakas tam "ostrzejsza jazda" ale raczej nie bedzie to to co wy nazywacie ostra jazda:). Prosze o jakies sugestie, opinie... osiagi, chociaz da rade dowiedziec sie z forum troszke( no wiecej niz troszke). Z gory dziekuje i pozdrawiam
PS Szukajka cos slabo dziala wwpisujac haslo np. DT 125 wyszukuje 1 strone... ok ale jesli chce druga strone to juz nie wlacza
PS Szukajka cos slabo dziala wwpisujac haslo np. DT 125 wyszukuje 1 strone... ok ale jesli chce druga strone to juz nie wlacza
- tratshero
- Świeżak
co 10 litrow dt?chyba jak masz dziure w baku:P
viewtopic.php?t=7722
tu masz wszystko poczytaj poprzednei strony moze napisz i sie dowiesz ile dokladnie pali i wszystko inne
viewtopic.php?t=7722
tu masz wszystko poczytaj poprzednei strony moze napisz i sie dowiesz ile dokladnie pali i wszystko inne
- barek253
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości