suzuki gsx400x impulse-wszystko co wiecie
• Strona 1 z 1
suzuki gsx400x impulse-wszystko co wiecie
Witam wszystkich.
Mam możliwość kupienia właśnie czegoś takiego jak suzuki gsx400x impulse.
Silnik 4 cylindrowy 16 zaworów DOHC około 65KM rocznik 89, przejechane około 40 tysięcy km i jest to raczej autentyczny przebieg, sprowadzony z Irlandii chyba. Wczoraj tym jeździłem i fajnie chodzi, puściłem kierownice i nic nie ściąga. Moto jest do dosyć sporych poprawek wizualnych, ale bez tragedii i trochę elektryka.
Szukam jakichś porad dotyczących tego moto, czy nie będzie problemu z zakupem części i serwisowaniem, jakie olej zalać, jakie mają być luzy zaworów, i czy się opłaca to kupić. Szukałem w goglach i jakoś nic nie znalazłem, jeśli słabo szukałem to proszę o jakieś linki. Może jest jakaś stronka (po polsku) o tym motorku.
Cena bardzo, bardzo, bardzo atrakcyjna, a silnik z tego co oglądałem i jeździłem wydaje się być w bardzo dobrej kondycji
Mam możliwość kupienia właśnie czegoś takiego jak suzuki gsx400x impulse.
Silnik 4 cylindrowy 16 zaworów DOHC około 65KM rocznik 89, przejechane około 40 tysięcy km i jest to raczej autentyczny przebieg, sprowadzony z Irlandii chyba. Wczoraj tym jeździłem i fajnie chodzi, puściłem kierownice i nic nie ściąga. Moto jest do dosyć sporych poprawek wizualnych, ale bez tragedii i trochę elektryka.
Szukam jakichś porad dotyczących tego moto, czy nie będzie problemu z zakupem części i serwisowaniem, jakie olej zalać, jakie mają być luzy zaworów, i czy się opłaca to kupić. Szukałem w goglach i jakoś nic nie znalazłem, jeśli słabo szukałem to proszę o jakieś linki. Może jest jakaś stronka (po polsku) o tym motorku.
Cena bardzo, bardzo, bardzo atrakcyjna, a silnik z tego co oglądałem i jeździłem wydaje się być w bardzo dobrej kondycji
- BAND21T.
- Świeżak
Zapewne silnik ten sam co w banditcie 400 i gsxr 400. Ja z serwisowaniem swojego nie mam problemu , części eksploatacyjne idzie dostać na allegro.W ekstremalnych przypadkach będziesz zmuszony do zakupu oryginałów. Info na temat oleju luzów itp musisz szukać w serwisówce.
Jeżeli masz fote tego motóra to wrzuć bo jeszcze takiego nie widziałem ;p
Jeżeli masz fote tego motóra to wrzuć bo jeszcze takiego nie widziałem ;p
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
To są moje przypuszczenia , ale wątpie żeby to były inne silniki. Produkowane były w jednym czasie ,więc najprawdopodobniej musi to być to samo .
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
foto
http://profile.imageshack.us/user/BAND21T/ (otwórz link)
http://profile.imageshack.us/user/BAND21T/ (otwórz link)
- BAND21T.
- Świeżak
• Strona 1 z 1