CBR 600 z lat 89-90.potrzebne info.
• Strona 1 z 1
CBR 600 z lat 89-90.potrzebne info.
witam,od jakiegos roku zachorowałem na chorobe zwana CBR 600 z lat 89-90,na nowsza mnie nie stac ale to nic,jak dobrze pójdzie to może jeszcze w tym roku chciałbym sobie taki model kupic,z tąd moja prosba,na co zwracac uwage przy kupnie takiego modelu oprocz normalnych sprwa,czy ten model ma jakies wady które moga wyjsc po tylu latach ekspolatacji,oprocz łancuszka rozrządu,ale to sie przytrafia nowszym modelom także,prosiłbym urzytkowaników(jeżeli sa na forum) o wypowiedzienie się oraz osoby które miały stycznosc z tym modelem,narazie przeglądam allegro i zadaje pytania,przydadza mi sie wszelki info,bo jak by nie było moto ma juz swoje lata a nie chciałbym kupic jakiegoś padła,tylko w miare ładny model którym mozna jeszcze długo posmigac,z góry dzieki za odpowiedzi
zbieram wszelkie info na temat CBR 600 Z 89-90 roku.
- Buła
- Świeżak
Niewypowiem siÄ™ bo niewiem zbyt duzo o CBR-ce ale moge polecic ci stronke- http://www.scigacz.pl/Honda,CBR,600F,1210.html .pozdrawiam
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
ja powiem ze swojej strony tyle ze nie gustuje w hondach CBR tych 1 modeli ... po 1 za stare po 2 wiekszosć juz ma niezłe przebiegi, ale liczniki kreca i wiekszość jest zajechana...
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
nie sam przebieg jest miarą zużycia motocykla [bardziej układu napędowego], bo też zależy jak był jeżdzony. Jak ktoś sobie spokojnie turystycznie jeździł to nawet 20 letnia maszyna się będzie trzymała. Kumpel miał 2 Gs-y 400 z 82 chyba... jeździł ponad rok i tylko zalewał, takiegomoto się raczej nie katuje więc i pojeździ długo
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
ja nawet nie mówiłem o samych cbr-kach tylko tak bardziej po ogóle wiadomo, że jak niektóre moto sie kupuje to odrazu z zamiarem jazdy 'delikatnie' extremalnej, ale zawsze można trafić na świra, który cbr600 czy jaką inną r6 kupi żeby sobie do pracy podjechać
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Jeżdże F2 z 91 roku i powiem, a raczej napisze tyle: leje tylko paliwo i gnam przed siebie ile fabryka dała.
P.S. Silnik jest nie do zajeżdżenia, no chyba że ktoś bez oleju (w silniku i w głowie) jeździ.
Wg mnie najlepszy wybór z tej klasy motocykli z tamtych lat.
Polecam!
P.S. Silnik jest nie do zajeżdżenia, no chyba że ktoś bez oleju (w silniku i w głowie) jeździ.
Wg mnie najlepszy wybór z tej klasy motocykli z tamtych lat.
Polecam!
- Czarli28
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość