[Aktualności] Suzuki Burgman Fuel-Cell - pierwsza...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Suzuki Burgman Fuel-Cell - pierwsza...
Dyskusja na temat: Suzuki Burgman Fuel-Cell - pierwsza homologacja z ogniwem paliwowym
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki Burgman Fuel-Cell - pierwsza homologacja z ogniwem paliwowym
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki Burgman Fuel-Cell - pierwsza homologacja z ogniwem paliwowym
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ciekawe co to z tego będzie. ale to, co ciekawi mnie najbardziej - czym będziemy jeździli za 20, czy 50 lat. z tego punktu widzenia nie mogę się doczekać starości <br><hr>młdy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Biorąc pod uwagę to co dzieje się obecnie na świecie (wojny, konflikty, katastrofy) to za 20/50 lat będziesz jeździć na ośle lub na czymś podobnym, a ubierać będziemy się w skóry.<br><hr>DKOSKomentatorzy napisał(a):ciekawe co to z tego będzie. ale to, co ciekawi mnie najbardziej - czym będziemy jeździli za 20, czy 50 lat. z tego punktu widzenia nie mogę się doczekać starości <br><hr>młdy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Yeee...Powrót do korzeni ;P<br><hr>WiewiOOrKomentatorzy napisał(a):ciekawe co to z tego będzie. ale to, co ciekawi mnie najbardziej - czym będziemy jeździli za 20, czy 50 lat. z tego punktu widzenia nie mogę się doczekać starości <br><hr>młdy<br>Komentatorzy napisał(a):Biorąc pod uwagę to co dzieje się obecnie na świecie (wojny, konflikty, katastrofy) to za 20/50 lat będziesz jeździć na ośle lub na czymś podobnym, a ubierać będziemy się w skóry.<br><hr>DKOS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości