Nowy motocykl w klasie 400.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przemo_rene napisał(a):Poza tym jak to już nawet kupisz to nie sprzedasz szybciej niż w rok po wystawieniu na sprzedaż chyba, że dasz śmieszną cenę - ale wtedy bedziesz stratny i to duuuużo. Daj spokój z 400tkami...
Wybacz ale głupoty gadasz. Miałem 400-kę (dla niewtajemniczonych był to Bandit) i nie bujałem się z nią specjalnie długo aby sprzedać. Do tego dodam, że sprzedawałem na jesień, kiedy sprzedać jest najtrudniej i ceny są najniższe bo koniec sezonu. Co do ceny to jeszcze kilka stówek na nim zarobiłem. Z częściami eksploatacyjnymi nie ma problemu, byłem u kumpla co ma sklep z częściami i praktycznie mógł mi na jutro ściągnąć towar. Co do awaryjności to od 2002 roku moi kumple (poprzedni właściciele) i ja nie robiliśmy w nim zupełnie nic poza czynnościami serwisowymi (a lekko nie miał

Fred, zmień tytuł tematu bo można po nim wywnioskować, że chcesz kupić motocykl nowy fabrycznie. Dopiero kilka postów niżej można doczytać się, że masz na wydanie jedynie 3 tyś. Odnośnie tej kwoty to na prawdę nie znajdziesz nic oprócz jakiejś padaki czy ulepa. Dozbieraj jeszcze ze 2 tysie i wtedy dopiero można będzie coś myśleć.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości