2011
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Gadacie jakby wasze życie kręciło się wokół flaszki... Taka mentalność, że aby żyć trzeba pić. Chyba żaden z Was nie ma alkoholika w rodzinie...
Alkohol jest dla ludzi, ale do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem.
-
bryk77 - Stały bywalec
limak14 napisał: Ogólnie nie jestem zwolenikiem alkoholu w dużych ilościach i praktycznie wcale nie pije. Nie wiem dlaczego-nigdy nie mam możliwość bo zawsze prowadzę, gdzieś jadę albo ćwiczę itp
Nie jesteÅ› chory.
Po prostu ja nie przepadam za alkocholem tak jak i ty. Skoro nie pijemy %% to zapraszam na rybki na Glinki
-
grunder - Mieszkaniec forum
to nasza wina, że denko flaszki ma owalny kształt?
i że flaszki lubią się toczyć?
i że flaszki lubią się toczyć?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
grunder napisał(a):limak14 napisał: Ogólnie nie jestem zwolenikiem alkoholu w dużych ilościach i praktycznie wcale nie pije. Nie wiem dlaczego-nigdy nie mam możliwość bo zawsze prowadzę, gdzieś jadę albo ćwiczę itp
Nie jesteÅ› chory.
Po prostu ja nie przepadam za alkocholem tak jak i ty. Skoro nie pijemy %% to zapraszam na rybki na Glinki
Skorzystam
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
bryk77 napisał(a):Gadacie jakby wasze życie kręciło się wokół flaszki... Taka mentalność, że aby żyć trzeba pić. Chyba żaden z Was nie ma alkoholika w rodzinie...
Pije bo lubie, a czy mam alkoholika w rodzinie to czy ma to jakis zwiazek ?
Zycie nie toczy sie wokol flaszki ale lubie sobie wypic. Czy cos w tym dziwnego?
929
-
cycu_rsko - Moderator
Ja mam "ojca" alkoholika w domu - nie gadam z nim w ogole, moze raz w tygodniu odezwie sie, ze chce fajke bo nie chce mu sie do sklepu isc - wkurwia mnie tylko wtedy kiedy podpierdala mi wodke z barku
Pije tylko w weekendy i swieta - od paru lat mamy taka tradycje, ze zaczynamy 23 grudnia i Å‚ogien do nowego roku (no chyba, ze pesosy sie skoncza wczesniej).
Pije tylko w weekendy i swieta - od paru lat mamy taka tradycje, ze zaczynamy 23 grudnia i Å‚ogien do nowego roku (no chyba, ze pesosy sie skoncza wczesniej).
-
rossavu - Stały bywalec
A ja nie pije - wiem to straszne, przynajmniej mógłbym pochwalić się ile to mogę wypić
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
motoftw napisał(a):Mój starszy połowę wakacji siedzi tam i leszcze łapie
Skoro tam siedzi połowę wakacji, to pewnie mnie i Henia widział. Nie raz trzeba było przeorać rybakom aby rybki uciekły, 360 stopni zawsze robimy na wielkim piachu pod zieloną budą, potem kierunek na Żłobek Tor.[/quote]
-
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
a to wiem gdzie, zawitam tam . Biorą wodę? Co roku jest spęd wsi, która musi się umyć po zimie i nabrać w butelki wody pitnej na zapas. Glinki, Święte, Białe-identyczna sytuacja, widok płynącej kupy w jeziorze to już codzienność.
W tamtym roku 2010 byłem 1x na Białym z kumplami, widok ten tam cow 09 i 08. Coraz gorzej.
Co do ustawki to już jest inny dział: Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
W tamtym roku 2010 byłem 1x na Białym z kumplami, widok ten tam cow 09 i 08. Coraz gorzej.
Co do ustawki to już jest inny dział: Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
-
Najlepsze jest to że na Białe ludzie przyjeżdżają z 2 końca Polski, aby właśnie tam zamoczyć pupkę, nie rozumiem tego, ja mam 3 km do jeziora i jakoś mnie ciągnie. 4 lata temu to bywałem więcej razy i było NORMALNIE.
-
hihie
mam 800 m do morza i na plaży w sezonie letnim ostatni raz byłem z 4 roki wstecz
mam 800 m do morza i na plaży w sezonie letnim ostatni raz byłem z 4 roki wstecz
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
nawet więcej
w miarę mozności od wczesnej jesieni do późnej wiosny biegam
w miarę mozności od wczesnej jesieni do późnej wiosny biegam
-
madcap - Administrator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość