[Aktualności] Uwaga na motocykle latające po torze!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Uwaga na motocykle latające po torze!
Dyskusja na temat: Uwaga na motocykle latajÄ…ce po torze!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uwaga na motocykle latajÄ…ce po torze!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uwaga na motocykle latajÄ…ce po torze!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Facet cudem uszedł z życiem,trafila go chyba przednia opona.Podobną sytuacje miałem w tym roku na treningach na slovakiaring.Plama oleju wypadam z toru jako drugi...trzeci z kolei motor podbija i przelatuje mi z 10 cm nad kaskiem.Nawet nie miałem czasu się wystraszyc.jeszcze nigdy tak szybko nie biegłem w kombinezonie za barierke ochronną. <br><hr>pelich
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Faktem jest że w wyścigach często mamy do czynienia z iluzją bezpieczeństwa. Gdy masz na torze ponad 30 maszyn, z których każda jest w stanie jechać ponad 250 km/h to zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo tego, że ktoś sobie zrobi krzywdę, nawet jeśli do bardzo poważnych wypadków dochodzi rzadko. <br><hr>#93Komentatorzy napisał(a):Facet cudem uszedł z życiem,trafila go chyba przednia opona.Podobną sytuacje miałem w tym roku na treningach na slovakiaring.Plama oleju wypadam z toru jako drugi...trzeci z kolei motor podbija i przelatuje mi z 10 cm nad kaskiem.Nawet nie miałem czasu się wystraszyc.jeszcze nigdy tak szybko nie biegłem w kombinezonie za barierke ochronną. <br><hr>pelich<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Śmieszne to może i nie jest,ale facet miał oko.Może Rasel w fanie dostrzegł własną teściową?<br><hr>marian R1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorry Rosell<br><hr>marianKomentatorzy napisał(a):Śmieszne to może i nie jest,ale facet miał oko.Może Rasel w fanie dostrzegł własną teściową?<br><hr>marian R1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a w Dubaju Grossjean zginął za metą trafiony przez innego rozpędzonego zawodnika :/
Chyba kierujący sportem będą musieli pomyśleć nad bezpieczeństwem tuż po zakończeniu wyścigu. Gdzie jedni już sie zatrzymują a inni jeszcze zapierd****
:/
<br><hr>tomasz
Chyba kierujący sportem będą musieli pomyśleć nad bezpieczeństwem tuż po zakończeniu wyścigu. Gdzie jedni już sie zatrzymują a inni jeszcze zapierd****
:/
<br><hr>tomasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 10 gości