Kupno tt600s ogolem moto na codzien.
• Strona 1 z 1
Kupno tt600s ogolem moto na codzien.
witam
zastanawiam sie nad zakupem yamahy tt600s z '94.
zaczynałem od rometa i kilka tys km na skuterze nastepnie zrobilem prawko i przez 1 sezon kle500 po czym byl rok przerwy :<
*Wiek,wymiary
22lata 193/87kg
*Moto bedzie uzywane głównie do jazdy na codzien i czasami w lekki teren.
*fundusze
na sam motor chce przeznaczyc cos w granicach 6-7tys/kask i ubranie swoja drogÄ….
Dlaczego tt600s ? czytalem wiele pozytywnych opinii o tym modelu i w mojej okolicy znalazl sie czlowiek posiadajacy takie moto do sprzedania(ok 6tys zl), ktory twierdzi, ze w zeszlym sezonie zrobil kaitalny remont silnika od podstaw. Głównie zalezy mi na bezawaryjnosci silnika i w miare taniej eksploatacji/serwisowaniu.
Czy motocykl jest godzien uwagi, czy ze wzgledu na wiek nie bedzie skarbonkÄ… ?
z gory dzieki za odpowiedzi.
zastanawiam sie nad zakupem yamahy tt600s z '94.
zaczynałem od rometa i kilka tys km na skuterze nastepnie zrobilem prawko i przez 1 sezon kle500 po czym byl rok przerwy :<
*Wiek,wymiary
22lata 193/87kg
*Moto bedzie uzywane głównie do jazdy na codzien i czasami w lekki teren.
*fundusze
na sam motor chce przeznaczyc cos w granicach 6-7tys/kask i ubranie swoja drogÄ….
Dlaczego tt600s ? czytalem wiele pozytywnych opinii o tym modelu i w mojej okolicy znalazl sie czlowiek posiadajacy takie moto do sprzedania(ok 6tys zl), ktory twierdzi, ze w zeszlym sezonie zrobil kaitalny remont silnika od podstaw. Głównie zalezy mi na bezawaryjnosci silnika i w miare taniej eksploatacji/serwisowaniu.
Czy motocykl jest godzien uwagi, czy ze wzgledu na wiek nie bedzie skarbonkÄ… ?
z gory dzieki za odpowiedzi.
- dzunger
- Świeżak
Tak,motocykl jest godny uwagi.
A to,że akurat ma juz kilka lat to jest jego wielką zaletą.
Motocykl jest prosty,solidny i pochodzi z czasów gdzie to inzynierowie robili motocykle a nie ksiegowi.
Dla młodego chłopaka to idealny motocykl i nawet jak coś bedziesz musiał naprawić to zrobisz sobie sam.A to wielka przyjemnosc!!!:-)
Pozdrawiam
A to,że akurat ma juz kilka lat to jest jego wielką zaletą.
Motocykl jest prosty,solidny i pochodzi z czasów gdzie to inzynierowie robili motocykle a nie ksiegowi.
Dla młodego chłopaka to idealny motocykl i nawet jak coś bedziesz musiał naprawić to zrobisz sobie sam.A to wielka przyjemnosc!!!:-)
Pozdrawiam
Była jest i bedzie yamaha
-
mirecki - Świeżak
Jak masz pewne moto to warto. Więcej wyczytasz na forum motocyklistów, enduro-adventure, advrider com lub pl.
Może za 7 tysi uda Ci się znaleźć suzuki DR 650 SE (po 96 roku).
Czy motocykl nie będzie skarbonką zależy od jego stanu, od tego jak przeprowadzony został remont i jak o niego dbano, a tego dowiesz się od poprzedniego właściciela. Zawsze warto ściągnąć mechanika do oględzin moto.
Może za 7 tysi uda Ci się znaleźć suzuki DR 650 SE (po 96 roku).
Czy motocykl nie będzie skarbonką zależy od jego stanu, od tego jak przeprowadzony został remont i jak o niego dbano, a tego dowiesz się od poprzedniego właściciela. Zawsze warto ściągnąć mechanika do oględzin moto.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości