[Aktualności] Honda SW-T 600 2011 - ekskluzywnie
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Honda SW-T 600 2011 - ekskluzywnie
Dyskusja na temat: Honda SW-T 600 2011 - ekskluzywnie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda SW-T 600 2011 - ekskluzywnie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda SW-T 600 2011 - ekskluzywnie
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Nie rozumialem nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak mozna kupic skuter o poj.600ccm.Wygodne moze i to jest ale motocykle tez sa wygodne.Rozmiary nie pozwalaja na przeciskanie sie w korkach a osiagi znacznie odstaja od normalnych maszyn.Wiec pytam po co ????Jedyne wytlumaczenie jak dla mnie jest takie ze kupuja to ludzie ktorzy nie umieja/nie lubia obslugiwac skrzyni biegow i sprzegla.<br><hr>ktos ny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przejedz sie gdzies dalej takim wozidlem to zrozumiesz<br><hr>pKomentatorzy napisał(a):Nie rozumialem nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak mozna kupic skuter o poj.600ccm.Wygodne moze i to jest ale motocykle tez sa wygodne.Rozmiary nie pozwalaja na przeciskanie sie w korkach a osiagi znacznie odstaja od normalnych maszyn.Wiec pytam po co ????Jedyne wytlumaczenie jak dla mnie jest takie ze kupuja to ludzie ktorzy nie umieja/nie lubia obslugiwac skrzyni biegow i sprzegla.<br><hr>ktos ny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Łabędź czy łabądź. Lepiej słownik nabądź... Skonczysz podstawówke, potem moze jeszcze jakąs szkołe albo dwie i na koncu tej drogi być moze zrozumiesz. Chyba, że wczesniej sie czyms takim przejedziesz <br><hr>JarektKomentatorzy napisał(a):Nie rozumialem nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak mozna kupic skuter o poj.600ccm.Wygodne moze i to jest ale motocykle tez sa wygodne.Rozmiary nie pozwalaja na przeciskanie sie w korkach a osiagi znacznie odstaja od normalnych maszyn.Wiec pytam po co ????Jedyne wytlumaczenie jak dla mnie jest takie ze kupuja to ludzie ktorzy nie umieja/nie lubia obslugiwac skrzyni biegow i sprzegla.<br><hr>ktos ny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no to szkoda,ze nie rozumiesz,oba pojazdy mimo ze podobne zupelnie rozne,skuter to pojazd do bardzo wygodnej jazdy z automatem,swietnie chroniacy przed kaprysami pogody,daje mozliwosc jezdzenia dluzej w ciagu roku,z racji tej wlasnie ochrony,dodakowo,nie wymaga dokupywania kufrow,bo ma przynajmniej jeden i to solidny,jest pod kanapa,wystarcza do jazdy w dwie osoby,dluzszy wyjazd to koniecznosc dokupienia kufra / tylny/osiagi wystarczajace i automat,szczegolnie w miescie rzecz idealna.Nie mowie co jest lepsze,bo kazde jest inne i dla innego kierujacego,ja osobiscie jako ktos w srednim wieku ktory jezdzil wieloma roznymi jednosladami preferuje duzy skuter ze wzgledu na wygode.pozdrawiam<br><hr>jacekKomentatorzy napisał(a):Nie rozumialem nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak mozna kupic skuter o poj.600ccm.Wygodne moze i to jest ale motocykle tez sa wygodne.Rozmiary nie pozwalaja na przeciskanie sie w korkach a osiagi znacznie odstaja od normalnych maszyn.Wiec pytam po co ????Jedyne wytlumaczenie jak dla mnie jest takie ze kupuja to ludzie ktorzy nie umieja/nie lubia obslugiwac skrzyni biegow i sprzegla.<br><hr>ktos ny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się całkowicie. Ja nie jestem w stanie zrozumieć miłośników motocykli. Maxi skuter do codziennej eksploatacji jak i na wycieczki jest najlepszy. Powierzchnia ładunkowa bez kufrów jest ogromna automat tylko ułatwia jazdę a dynamika jest lepsza od motocykla przy stracie.Małe koła aż tak nie przeszkadzają na wybojach a w piasku to i motocykl może fiknąć (ale po takich drogach się nie jeździ) <br><hr>wojtKomentatorzy napisał(a):Nie rozumialem nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak mozna kupic skuter o poj.600ccm.Wygodne moze i to jest ale motocykle tez sa wygodne.Rozmiary nie pozwalaja na przeciskanie sie w korkach a osiagi znacznie odstaja od normalnych maszyn.Wiec pytam po co ????Jedyne wytlumaczenie jak dla mnie jest takie ze kupuja to ludzie ktorzy nie umieja/nie lubia obslugiwac skrzyni biegow i sprzegla.<br><hr>ktos ny<br>Komentatorzy napisał(a):no to szkoda,ze nie rozumiesz,oba pojazdy mimo ze podobne zupelnie rozne,skuter to pojazd do bardzo wygodnej jazdy z automatem,swietnie chroniacy przed kaprysami pogody,daje mozliwosc jezdzenia dluzej w ciagu roku,z racji tej wlasnie ochrony,dodakowo,nie wymaga dokupywania kufrow,bo ma przynajmniej jeden i to solidny,jest pod kanapa,wystarcza do jazdy w dwie osoby,dluzszy wyjazd to koniecznosc dokupienia kufra / tylny/osiagi wystarczajace i automat,szczegolnie w miescie rzecz idealna.Nie mowie co jest lepsze,bo kazde jest inne i dla innego kierujacego,ja osobiscie jako ktos w srednim wieku ktory jezdzil wieloma roznymi jednosladami preferuje duzy skuter ze wzgledu na wygode.pozdrawiam<br><hr>jacek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niektórzy co mają motocykle też tego nie potrafią robić ale honor im nie pozwala nabyć maxi skutera<br><hr>wojtKomentatorzy napisał(a):Nie rozumialem nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak mozna kupic skuter o poj.600ccm.Wygodne moze i to jest ale motocykle tez sa wygodne.Rozmiary nie pozwalaja na przeciskanie sie w korkach a osiagi znacznie odstaja od normalnych maszyn.Wiec pytam po co ????Jedyne wytlumaczenie jak dla mnie jest takie ze kupuja to ludzie ktorzy nie umieja/nie lubia obslugiwac skrzyni biegow i sprzegla.<br><hr>ktos ny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl