Wybór motocykla
• Strona 1 z 1
Wybór motocykla
Witam,
po rocznej przygodzie z Yamahą xj600n planuję na wiosnę zakupic cos mocniejszego. Kwota jaką dysponuję to coś w okolicach 7-8 tyś mam w zwiazku z tym pytanie który sprzet polecacie? zastanawiam sie nad Kawasaki zx6r 98-99, Thundercat ewentualnie CBR F4...Generalnie preferuje raczej spokojny, turystyczny styl jazdy choc oczywiscie dobrze gdy moto gwarantuję pewna dozę emocji i mozna delikatnie poszalec w granicach rozsądku...
z gory dziekuje za porady
pozdrawiam
po rocznej przygodzie z Yamahą xj600n planuję na wiosnę zakupic cos mocniejszego. Kwota jaką dysponuję to coś w okolicach 7-8 tyś mam w zwiazku z tym pytanie który sprzet polecacie? zastanawiam sie nad Kawasaki zx6r 98-99, Thundercat ewentualnie CBR F4...Generalnie preferuje raczej spokojny, turystyczny styl jazdy choc oczywiscie dobrze gdy moto gwarantuję pewna dozę emocji i mozna delikatnie poszalec w granicach rozsądku...
z gory dziekuje za porady
pozdrawiam
Yamaha XJ600n 1998r.
- Wiciu1983
- Świeżak
Re: Wybór motocykla
Wiciu1983 napisał(a):Generalnie preferuje raczej spokojny, turystyczny styl jazdy choc oczywiscie dobrze gdy moto gwarantuję pewna dozę emocji i mozna delikatnie poszalec w granicach rozsądku...
I do takiego stylu jazdy potrzebujesz sportowy motocykl?
Lepiej pomyśl nad czymś nieco bardziej turystycznym. Fazer bądź Bandit byłby dużo rozsądniejszym wyborem.
-
bryk77 - Stały bywalec
jeśli myślisz o turystycznym wykorzystaniu z tego co napisałeś, to najwygodniejszy będzie kotek z wyszczególnionych
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
JędrekZDW - Bywalec
po przeczytaniu artykułów na tym portalu stwierdzam tak jak przedmówcy Thundercat bedzie najbardziej rozsadnym wyborem, wygodny i jak dla mnie wystarczająco mocny...takze poszukiwania czas zaczać:)
Yamaha XJ600n 1998r.
- Wiciu1983
- Świeżak
tak przyszło mi jeszcze przez myśl, że możesz popatrzeć za starym dobrym jajkiem (gsxf600)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
J/W tylko ja bym zaproponował jajo 750. W traskę fajny, Spokojna chrakterystyka, wytrzymały no i ma trochę pazura. Jedyny minus to na miasto trochę nieporęczny
- Gregorgsxr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości