doskonalenie jazdy...
• Strona 1 z 1
doskonalenie jazdy...
Hej. Wiem , że ponownie poruszam temat, który był juz wcześniej , ale mam problem. Na A zdałam w styczniu, jestem przed kupnem pierwszego motocykla, problem w tym , że chciałabym nauczyć się jeździć...ha ha fajnie to brzmi , ale taka jest prawda , zdaję sobie sprawę , że egzamin to nie wszystko....tylko gdzie...?? czy znacie osobę , która....uczy, doszkala?...jedyny ośrodek doskonalenia jazdy znalazłam w wawie, a ja poznanianka:) nie mam motocykla..bo muszę najpierw wiedzieć co mi pasuje... jestem niska i drobna...liczę na pomoc:)
...każdego dnia jakaś niespodzianka........
- Agnes36
- Świeżak
Hej:)
Mam 156 cm w pionie:)...raczej drobna budowa ciała.....
jeździłam tylko na motorze egzaminacyjnym.....zdałam bez problemu...ale trudno mi samej ocenić poziom mojej jazdy...choć na motocyklu czułam się bardzo dobrze......od stycznia nie jeździłam....
jeździłam tylko na motorze egzaminacyjnym.....zdałam bez problemu...ale trudno mi samej ocenić poziom mojej jazdy...choć na motocyklu czułam się bardzo dobrze......od stycznia nie jeździłam....
...każdego dnia jakaś niespodzianka........
- Agnes36
- Świeżak
Gs 500 Powinien sie nadac. Sam szukalem czegos podobnego dla swojej kuzynki. Cena nie powala. Moc latwa do kontrolowania. Waga nie przygniata.
Gs Bedzie dla Ciebie oki. Tylko nie wybieraj sama. zabierz ze soba jakiegos Mecha. Te motorki trzeba dobrze ogladnac.
Pzd.
Gs Bedzie dla Ciebie oki. Tylko nie wybieraj sama. zabierz ze soba jakiegos Mecha. Te motorki trzeba dobrze ogladnac.
Pzd.
Fear is my Angel!!!
-
Sword - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości