Zobacz wÄ…tek - <i>[Skutery Kingway]</i> Kingway Arrow 50cc
NAS Analytics TAG

[Skutery Kingway] Kingway Arrow 50cc

Komentarze użytkowników
_________

[Skutery Kingway] Kingway Arrow 50cc

Postprzez Åšcigacz » 13/9/2010, 19:56

Dyskusja na temat: Kingway Arrow 50cc
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kingway Arrow 50cc
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2010, 19:56

Za taką cene jaka sprzedaje importer te skutery to ja trafiłem na szmelc a nie skuter doś że urwała sie piasta w kole podczas jazdy i firma nie uwzgledniła reklamacji to wiele części w trakcie okreu gwarancyjnego uległo uszkodzeniu nie zwiny urzytkowania lecz firma też nie uwzględniła tego trzeba płacić i cicho siedzieć odradzam zakup tego sprzętu brak dobrego serwisu a podrugie firma traktuje klijęta jak zło konieczne nie odpowiadajć na mą reklamacje kłamiąc że wysyła list do mnie trochu śmieszne bo czekam już miesiąc a mam raptem 200kl do Popowa a podrugie serwis reklamacyjny odpowiada że wyślą a nie znają adresu he he wie oszukują ja juz wiecej badziewia nie kupię i odradzam wolę dołożyć i kupic coś włoskiego
<br><hr>Arrow szmelc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2010, 15:05

Komentatorzy napisał(a):Za taką cene jaka sprzedaje importer te skutery to ja trafiłem na szmelc a nie skuter doś że urwała sie piasta w kole podczas jazdy i firma nie uwzgledniła reklamacji to wiele części w trakcie okreu gwarancyjnego uległo uszkodzeniu nie zwiny urzytkowania lecz firma też nie uwzględniła tego trzeba płacić i cicho siedzieć odradzam zakup tego sprzętu brak dobrego serwisu a podrugie firma traktuje klijęta jak zło konieczne nie odpowiadajć na mą reklamacje kłamiąc że wysyła list do mnie trochu śmieszne bo czekam już miesiąc a mam raptem 200kl do Popowa a podrugie serwis reklamacyjny odpowiada że wyślą a nie znają adresu he he wie oszukują ja juz wiecej badziewia nie kupię i odradzam wolę dołożyć i kupic coś włoskiego
<br><hr>Arrow szmelc<br>
Ja juz mam Arrowa od 3 miesięcy i nic mi sie nie popsulo ;D ...<br><hr>;D
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê