Motocykl do jazdy na torze i do "polatania" po dro
• Strona 1 z 1
Motocykl do jazdy na torze i do "polatania" po dro
Mam 17 lat i za rok planuję zdawac prawko i kupić sobie jakiś motocykl o pojemności od 250cc do 600cc. Wcześniej jeździł jedynie na Aprili RS 50 przez 3 lata(jakieś 4500km).
Motocykl na pewno będę używał do jazdy na codzień i na torze(jak w temacie). O strój nie muszę się martwić, pozostaje tylko kwestia kupna motocykla.
Jeśli chodzi o pieniądze to będę miał do wydania jakieś 4000-5000zł, a interesują mnie motocykle sportowe lub niektóre nakedy.
Co moglibyście zaproponować?
Motocykl na pewno będę używał do jazdy na codzień i na torze(jak w temacie). O strój nie muszę się martwić, pozostaje tylko kwestia kupna motocykla.
Jeśli chodzi o pieniądze to będę miał do wydania jakieś 4000-5000zł, a interesują mnie motocykle sportowe lub niektóre nakedy.
Co moglibyście zaproponować?
-
Łukasz_15* - Świeżak
4-5k to według mnie w dobrym stanie można znaleźć tylko GS 500.
Trochę mało km zrobiłeś jak na 3 lata jazdy.
Nie uważasz, że za wcześnie to pytanie, skoro za rok prawko?
Trochę mało km zrobiłeś jak na 3 lata jazdy.
Nie uważasz, że za wcześnie to pytanie, skoro za rok prawko?
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Zrobisz prawko to sie bedziesz martwił,pozatym nie licz kasy dopóki nie masz jej w rece.Co do moto-w dobrym stanie znajdziesz f2 i f3 moze.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Po prostu jestem ciekawy teraz. Co do postu Kovala to mam już połowe kwoty także mogę się powoli martwić o wybór motocykla. Narazie chcę wybrać pare modeli, którymi się będę sugerował przy wyobrze motocykla.
Wiem, że za 5000zł wiele ich nie będzie i piękne nie bedą, ale nie wygląd się liczy.
Wiem, że za 5000zł wiele ich nie będzie i piękne nie bedą, ale nie wygląd się liczy.
-
Łukasz_15* - Świeżak
ja zgadzam się z poprzednikami. Rok to ogromna ilość czasu. Ja wiem, że na wiosnę będę sprzedawał mój motocykl i też się tak zastanawiam od kilku tygodni co by tu kupić.
Myślałem o sv650, potem była f4i, kawa 636, stara daytona, zxr400, fazer, znowu sv i tak w kółko. Pewnie za kilka tygodni znowu na czymś usiądę i powiem "To NAPEWNO będzie mój nowy motocykl!" Pomarzyć zawsze można, ale na poważne rozważania to masz jeszcze dużo czasu.
I fakt brałbym 500 na Twoim miejscu. Lepiej mieć mniej i jeździć, niż więcej i patrzeć jak zajebiście stoi sobie w garażu. A skoro masz 5k, to zapewne na utrzymanie też nie będziesz miał jakiś olbrzymich środków, a półlitrówki są stosunkowo tanie w utrzymaniu.
Myślałem o sv650, potem była f4i, kawa 636, stara daytona, zxr400, fazer, znowu sv i tak w kółko. Pewnie za kilka tygodni znowu na czymś usiądę i powiem "To NAPEWNO będzie mój nowy motocykl!" Pomarzyć zawsze można, ale na poważne rozważania to masz jeszcze dużo czasu.
I fakt brałbym 500 na Twoim miejscu. Lepiej mieć mniej i jeździć, niż więcej i patrzeć jak zajebiście stoi sobie w garażu. A skoro masz 5k, to zapewne na utrzymanie też nie będziesz miał jakiś olbrzymich środków, a półlitrówki są stosunkowo tanie w utrzymaniu.
- slusar_o2
- Świeżak
Przecież jasne, że mój pierwszy motor nie będzie ani szatanem mocy(w stosunku do nowych maszyn) ani jakiś wyjątkowo piękny.
To w zasadzie mój pierwszy motocykl z prawdziwego zdarzenia i można mnie traktować jak świeżo upieczonego motocykliste.
To w zasadzie mój pierwszy motocykl z prawdziwego zdarzenia i można mnie traktować jak świeżo upieczonego motocykliste.
-
Łukasz_15* - Świeżak
za 5tys to masz gs 500 ale nie koniecznie nadaje się na tor a w takiej cenie to co najwyżej możesz dostać sportowe 125 (rs, nsr, mito)ewentualnie bardzo stare ścigacze typu fzr 600 czy gsxr 750 ale to już rakieta
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Dzięki za rade i raczej będę się skłaniał do kupna Hondy CBR F2. Chociaż rok to troche czasu więc upodobania mogą się zmienić
-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.