1-częściowe kombi dla dziewczyny
• Strona 1 z 1
1-częściowe kombi dla dziewczyny
Szukam...i bez rezultatu Dlaczego tak trudno jest dostać kombinezon dla dziewczyny?a już w szczególności jednoczęściowy?Może Wam coś wiadomo?
Z góry dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam
- Niunia
- Świeżak
A czemu akurat jedno częściowy musi być? Przecież dwu jest wygodniejszy, a są takie które możesz sobie połączyć kurtkę ze spodniami suwakiem
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Niunia napisał(a):Tak...ale poza tym,jednoczesciowy lepiej wyglada na kobiecie Te dwuczesciowe sa jakies takie meskie..
Ale chyba 2-częściowe będą wygodniejsze. Poza tym 2-cześciowy łatwiej sie demontuje no i jesli bedziesz sie wybierała w niedługą trasę to z pewnoscią 2-częściowy bedzie wygodniejszy i poręczniejszy.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
http://www.******/product_in ... s_id=12346
Ja coś takiego kupiłem i jestem zadowolony, a dla dziewczyny myślę, że też może być. Jak wygląda? Co niektórzy ze mnie zalewają, że jak kobieta sam w nim wyglądam, więc z pewnością kobieco
Pozdrawiam.
Ja coś takiego kupiłem i jestem zadowolony, a dla dziewczyny myślę, że też może być. Jak wygląda? Co niektórzy ze mnie zalewają, że jak kobieta sam w nim wyglądam, więc z pewnością kobieco
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Re: 1-częściowe kombi dla dziewczyny
Niunia napisał(a):Szukam...i bez rezultatu Dlaczego tak trudno jest dostać kombinezon dla dziewczyny?a już w szczególności jednoczęściowy?Może Wam coś wiadomo?
ciuchy motocyklowe dla kobiety to ciężki temat u nas w kraju
więc albo upierasz się, że chcesz to co będzie Ci się podobało i jedziesz poza granice RP, albo masz lipny wybór.
nie wiem skÄ…d jesteÅ›, ale w Boldorze mieli swojego czasu fajne, damskie ciuchy Ixon
i raczej doradzałabym oddzielnie spodnie i kurtkę
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
http://www.dainese.com/eng/articolo.asp ... lo=2513260
ten czarny jest b. fajny
ale to fakt, również szukamy dla mnie ubranka na moto, to albo za duże mimo najmniejszego rozmiaru albo pokraczne
tak więc rozglądamy się dalej no chyba że przygarnę to cacko czarne z linka
ten czarny jest b. fajny
ale to fakt, również szukamy dla mnie ubranka na moto, to albo za duże mimo najmniejszego rozmiaru albo pokraczne
tak więc rozglądamy się dalej no chyba że przygarnę to cacko czarne z linka
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
http://www.mcaleicester.co.uk/products/leather-suits/ tu coÅ› znajdziesz ale ceny tez spoko
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości