Na co kobiety zwracają uwagę gdy widzą mężczyne?
Daga napisał(a):Daga napisał(a)::D
Spojrzenie,twarz,dłonie,budowa,włosy,wzrost,usmiech,gestykulacja,styl ubierania.
Rozwinac???
Spojrzenie w stylu"zjadlbym Cie",twarz proporcjonalna z zarysowana szczeka i lekkim zarostem,dlonie duze z ladnymi paznokciami,budowa-waskie biodra i szeroka klatka piersiowa,silne ramiona,włosy ciemne i czyste ,wzrost sredni,usmiech szeroki i pewny,gestykulacja...Meska.Ani lalus ani macho,no i nie lubie metro...Styl ubioru-na luzie.
Mowimy oczywiscie o cechach widocznych na pierwszy rzut oka
To jest to,co mnie przyciaga na pierwszy rzut oka.Ale ze przewaznie takie typy to sciemniacze,podrywacze i egocentrycy,trzymam sie od nich z daleka
A kobiet nie zrozumiecie,bo my same siebie nie rozumiemy
Zgadzam się z koleżanką..
I'm the best in everything.
-
Elwirka1809 - Świeżak
kobiety zmieniają zdanie częściej niż sukienki przed wyjściem na impreze więc nie sugerujcie się naszymi odpowiedziami dłużej niż do przejścia na następną stronę tematu
Ja tam właśnie ujrzałam idealnego faceta, jak nabiorę odwagi to się ujawnię i powiem na co zwróciłam uwagę
Ja tam właśnie ujrzałam idealnego faceta, jak nabiorę odwagi to się ujawnię i powiem na co zwróciłam uwagę
Pasja jest 200konnym motorem życia.
-
Karolina0718 - Świeżak
turboponczek napisał(a):W każdym razie wiadomo nie od dziś ze laski preferują chamów. To każdy koleś wie. Epoka romantyzmu już dawno przeminęła.
kurde.. a ja jestem taki romantyczny.. nie mam szans na przekazanie dalej moich genow..
w sumie to dobrze.. bo nienawidze dzieci..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Karolina0718 napisał(a):CHŁOPAKI ODWAGI W PODRYWANIU
Ja tej odwagi nie mam i jestem dość nieśmiały ...taka prawda ale chce to zmienić ...
Jak podrywacie dziewczyny ?
Chodzi mi o zupełnie obce np na ulicy ,mieście itd
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
To zależy czy masz Golfa 3/opla calibre, bmw E30 czy cos. W aucie musisz mieć widoczny korek od gazu i puszczać głośno tube basową, wtedy laski same się zlatują.
Ale jako, ze jesteśmy na f\orum motocyklistów, to masz podział na 4 typy kobiet:
1. Te co lecą na motocykl.
2. Te co lecą na dźwięk 5 000 RPM
3. Te co lecą na dźwięk 10 000 RPM
4. Te ( najlepsze SUKI ) co lecą na 15 000 RPM i więcej.
Do tego oczywiście musisz mieć skórzane spodnie, skórzane gacie i żuc gumę jak krowa.
Ale jako, ze jesteśmy na f\orum motocyklistów, to masz podział na 4 typy kobiet:
1. Te co lecą na motocykl.
2. Te co lecą na dźwięk 5 000 RPM
3. Te co lecą na dźwięk 10 000 RPM
4. Te ( najlepsze SUKI ) co lecą na 15 000 RPM i więcej.
Do tego oczywiście musisz mieć skórzane spodnie, skórzane gacie i żuc gumę jak krowa.
- Domokun
- Świeżak
i żuc gumę jak krowa
Można też trzymać zapałkę między zębami(widziałem na filmie)
A co z jazdą na jednym kole i paleniem gumy ?
Przecież na to każda leci
np podrywam laski tak ze jak widze bialoglowa wychodzaca z kibla to pytam sie z takim smaczkiem
SRALAS? Very Happy
I co odpowiadają ?
W hipermarkecie na dworcu czy baletach i jakie są róznice w wypowiedziach pomiędzy tymi miejscami ?
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
Na allegro poszukaj zestawu dresa:
- yamaha r1,
- dres adasia,
- halowki,
- zapas zelu + scottyoiler to automatycznego uzupelniania (zamontowany w kasku),
- kaskoczapka - taki tylko rondel na glowie zeby policja sie nie doczepiala ale i po to aby kazdy mogl Twoja morde poznac jak jedziesz przez miasto.
Ew. mozesz komus pozyczyc moto, ten pod wiejska dyskoteka bedzie gumowal itp, pozniej podjedziesz i wszyscy beda mysleli, ze Ty tak potrafisz xd
- yamaha r1,
- dres adasia,
- halowki,
- zapas zelu + scottyoiler to automatycznego uzupelniania (zamontowany w kasku),
- kaskoczapka - taki tylko rondel na glowie zeby policja sie nie doczepiala ale i po to aby kazdy mogl Twoja morde poznac jak jedziesz przez miasto.
Ew. mozesz komus pozyczyc moto, ten pod wiejska dyskoteka bedzie gumowal itp, pozniej podjedziesz i wszyscy beda mysleli, ze Ty tak potrafisz xd
-
rossavu - Stały bywalec
Dresy mają calibry , golfy3 i bmw zepsute agrotuningiem o wartości poniżej 5000zł a Erłan to jednak dobry drogi sprzęt dużo nowszy od tych aut....
Więc do przeciętnego polskiego dresa o cienkim portfelu nie pasuje .
A tak na serio to myśle że podrywanie na jakimś w miare fajnym moto czy aucie to zły pomysł no chyba że jakiejś pustej blachary , normalna dziewczyna na to nie poleci a nawet będzie to minus bo pomyśli że chcesz się tym popisać przed nią ...
Więc do przeciętnego polskiego dresa o cienkim portfelu nie pasuje .
A tak na serio to myśle że podrywanie na jakimś w miare fajnym moto czy aucie to zły pomysł no chyba że jakiejś pustej blachary , normalna dziewczyna na to nie poleci a nawet będzie to minus bo pomyśli że chcesz się tym popisać przed nią ...
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
mowia ze im sie niepodobaja motocykle albo dobre fury a zawsze chetnie dvpke przewiozą albo opowiedza kolezanką ze ich chlopak lata takze takie czcze gadanie... a tak wogole to laski sa glupie wszystkie tylko kazda na swoj sposob
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):a tak wogole to laski sa glupie wszystkie tylko kazda na swoj sposob
Hahaha, Mistrz!
Aż się pod tym szowinistycznym tekstem i ja podpiszę!
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl