[turystyka] Kreta 2010 - motocyklem po wyspie
• Strona 1 z 1
[turystyka] Kreta 2010 - motocyklem po wyspie
Dyskusja na temat: Kreta 2010 - motocyklem po wyspie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kreta 2010 - motocyklem po wyspie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kreta 2010 - motocyklem po wyspie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie git. Fajnie GoÅ›ciu pisze - no i ma bardzo fajnÄ… - chyba - żonÄ™ (na motorach siÄ™ nie znam, na dupach trochÄ™). Widać że facet ma równo pod sufitem. Tekst jest peÅ‚en ciekawych skojarzeÅ„, czasami można nawet natrafić na jakiÅ› niekonwencjonalny Å›rodek stylistyczny. CaÅ‚ość może ciut za dÅ‚uga, zwÅ‚aszcza jeÅ›li weźmiemy pod uwagÄ™ dzisiejszÄ… nieczytajÄ…cÄ… mÅ‚odzież, but who cares . Not me at least. Dla dzisiejszej zdygitalizowanej i zinformatyzowanej mÅ‚odzieży muszÄ… pozostać ciekawe i oddajÄ…ce klimat miejsca, pory i tamtego klimatu czadowe zdjÄ™cia. Polecam. W każdym razie też tam pojadÄ™ jak tylko znajdÄ™ jakÄ…Å› bratniÄ… du…..sze. A sam "Bandzior" w przeciwieÅ„stwie do kata zyskuje przy pierwszym kontakcie.<br><hr>Nieustraszony Najt Rajder
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak dla mnie cool reportaz przyjdzie czas i na Krete bo widze ze warto mozna poszalec i fajne widoczki i prawdą jest ze cztery kola poruszają ciało, dwa poruszają dusze
pozdro Krzychu
<br><hr>Emil
pozdro Krzychu
<br><hr>Emil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"...miejscowy kolo-bolo na skuterze bez kasku, koszulki i w gejowskich japonkach."
Autor zapewne w upalne wieczory chłodzi stopę szykownym hetero sandałem w kombinacji z wygodną skarpetą.<br><hr>rade
Autor zapewne w upalne wieczory chłodzi stopę szykownym hetero sandałem w kombinacji z wygodną skarpetą.<br><hr>rade
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy dla każdego Polaka, zjechanie na pobocze to jakaś ujma? Tam się tak jeździ. Widzisz coś w tylnym? Zjedź na poboczę - są one praktycznie tak szerokie jak cały pas. <br><hr>pewKomentatorzy napisał(a):"...miejscowy kolo-bolo na skuterze bez kasku, koszulki i w gejowskich japonkach."
Autor zapewne w upalne wieczory chłodzi stopę szykownym hetero sandałem w kombinacji z wygodną skarpetą.<br><hr>rade<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oczywiście, że tak. Zaciągam przy tym skarpety (również hetero) po same kolana , bo lubię zadać szyku.<br><hr>bandziorKomentatorzy napisał(a):"...miejscowy kolo-bolo na skuterze bez kasku, koszulki i w gejowskich japonkach."
Autor zapewne w upalne wieczory chłodzi stopę szykownym hetero sandałem w kombinacji z wygodną skarpetą.<br><hr>rade<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ok, dziękuję za dobrą radę, następnym razem jadąc 90 km/h przez wioskę będę jechał poboczem, albo lepiej chodnikiem, żebyś mógł mnie wyprzedzić. Jeździsz w japonkach?<br><hr>bandziorKomentatorzy napisał(a):"...miejscowy kolo-bolo na skuterze bez kasku, koszulki i w gejowskich japonkach."
Autor zapewne w upalne wieczory chłodzi stopę szykownym hetero sandałem w kombinacji z wygodną skarpetą.<br><hr>rade<br>Komentatorzy napisał(a):Czy dla każdego Polaka, zjechanie na pobocze to jakaś ujma? Tam się tak jeździ. Widzisz coś w tylnym? Zjedź na poboczę - są one praktycznie tak szerokie jak cały pas. <br><hr>pew<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki, koszty opisałem w podsumowaniu, do tego dochodzi praktycznie tylko paliwo.<br><hr>bandziorKomentatorzy napisał(a):fajna wycieczka, ile was kosztowala?<br><hr>krzysiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...................................................................................................<br><hr>mot_mat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie, wróciłem tydzień temu z Krety i również wiem, jak tam się jeździ. 90 przez wioski nie dasz rady, bo wioski są głównie w terenach górzystych a tam jedziesz 30. Jadąc 90tką drogą Interstate, zjeżdzasz na poboczę. Wyluzuj delikatnie <br><hr>pewKomentatorzy napisał(a):"...miejscowy kolo-bolo na skuterze bez kasku, koszulki i w gejowskich japonkach."
Autor zapewne w upalne wieczory chłodzi stopę szykownym hetero sandałem w kombinacji z wygodną skarpetą.<br><hr>rade<br>Komentatorzy napisał(a):Czy dla każdego Polaka, zjechanie na pobocze to jakaś ujma? Tam się tak jeździ. Widzisz coś w tylnym? Zjedź na poboczę - są one praktycznie tak szerokie jak cały pas. <br><hr>pew<br>Komentatorzy napisał(a):Ok, dziękuję za dobrą radę, następnym razem jadąc 90 km/h przez wioskę będę jechał poboczem, albo lepiej chodnikiem, żebyś mógł mnie wyprzedzić. Jeździsz w japonkach?<br><hr>bandzior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gratuluje wspanialej przygody, fotki super a wspomnoenia chyba jeszcze lepsze, moj Junaczek chyba by tam padl, pozdrawiam i zycze nastepnych wyjazdow.andrzej<br><hr>andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ok dziekuje lecz nie mam auta ani prawa jazdy<br><hr>christaKomentatorzy napisał(a):"...miejscowy kolo-bolo na skuterze bez kasku, koszulki i w gejowskich japonkach."
Autor zapewne w upalne wieczory chłodzi stopę szykownym hetero sandałem w kombinacji z wygodną skarpetą.<br><hr>rade<br>Komentatorzy napisał(a):Czy dla każdego Polaka, zjechanie na pobocze to jakaś ujma? Tam się tak jeździ. Widzisz coś w tylnym? Zjedź na poboczę - są one praktycznie tak szerokie jak cały pas. <br><hr>pew<br>Komentatorzy napisał(a):Ok, dziękuję za dobrą radę, następnym razem jadąc 90 km/h przez wioskę będę jechał poboczem, albo lepiej chodnikiem, żebyś mógł mnie wyprzedzić. Jeździsz w japonkach?<br><hr>bandzior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości