Podłączenie stacyjki na krótko Bandit 600 sv 98 rok
• Strona 1 z 1
Podłączenie stacyjki na krótko Bandit 600 sv 98 rok
Witam serdecznie, mam troszke problemu z moim nowo zakupionym Bandit.
Pokoleji: Motocykl kupiłem nie odpalający i bez stacyjki, podłaczyłem na krótko czerwony kabel z szrym i sie kontrolki zapaliły ale nie odpala ze startera wogóle nie ma reakcji jakby pradu tam nie było. Po rozebraniu wyglada ok. Wymieniłem cewki i moduł zapłonu nadal jest kiszka. Stacyjke mi przysle dopiero w poniedziałek wiec to troszke czasu jest na kombinowanie. Moze ma ktos wiedze jak podłaczyc stacyjke na krótko jakie kable zewrzeć. Rozrusznik kreci jak sie ominie rozdzielacz i połaczy na krótko. Iskry nie ma bo sprawdzałem. pozdro
Pokoleji: Motocykl kupiłem nie odpalający i bez stacyjki, podłaczyłem na krótko czerwony kabel z szrym i sie kontrolki zapaliły ale nie odpala ze startera wogóle nie ma reakcji jakby pradu tam nie było. Po rozebraniu wyglada ok. Wymieniłem cewki i moduł zapłonu nadal jest kiszka. Stacyjke mi przysle dopiero w poniedziałek wiec to troszke czasu jest na kombinowanie. Moze ma ktos wiedze jak podłaczyc stacyjke na krótko jakie kable zewrzeć. Rozrusznik kreci jak sie ominie rozdzielacz i połaczy na krótko. Iskry nie ma bo sprawdzałem. pozdro
- pelee
- Świeżak
odpalilem, ale musze ci kolego powiedziec ze miales racje, uklony Teraz mam troszke wiekszy problem, kopci na niebiesko i stuka w silniku pierscienie napewno do wymiany no i cos jeszcze podobno popychacze ale to sie okaze jak silnik rozbebeszy szpec. pozdrawiam.
Ps. moze ktos wie ile to moze kosztowac
Ps. moze ktos wie ile to moze kosztowac
- pelee
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości