Sprzedam Kawasaki GPZ 500 S - 94r
• Strona 1 z 1
Sprzedam Kawasaki GPZ 500 S - 94r
Witam
Po nie całym roku chciałbym zmienić motocykl na troszkę mocniejszy i nowszy więc przyszła pora na mojego GPZ 500 S z 94 r. Jest to motocykl jeszcze w starszej obudowie (najprawdopodobniej został wyprodukowany zaraz przed nowszym modelem )
Motocykl ma prawie 50.000 km przebiegu. W kwietniu wymieniony był olej Motul wraz z filtrem. Na jesieni założony nowy napęd DID (ok 400pln) zrobione na nim około 1k km. Dwa dni temu został wymieniony rozrusznik, zsynchronizowane gaźniki oraz wyczyszczona elektryka. Jestem 3 posiadaczem motocykla. GPZ był kupiony w polskim salonie i użytkowany przez około 13 lat Pana który pracował w serwisie Kawasaki. Przegląd ważny do czerwca 2011r OC do marca 2011r.
Cena jaka mnie interesuje to 4500zł
Dorzucam do niego 2 świece NGK
klocki hamulcowe x2
filtr oleju x 2
i co tam znajdÄ™ jeszcze do niego.
kontakt kowaal11@wp.pl gg 5643777 tel 798 592 333 (orange)
Pozdrawiam,
Marcin
Po nie całym roku chciałbym zmienić motocykl na troszkę mocniejszy i nowszy więc przyszła pora na mojego GPZ 500 S z 94 r. Jest to motocykl jeszcze w starszej obudowie (najprawdopodobniej został wyprodukowany zaraz przed nowszym modelem )
Motocykl ma prawie 50.000 km przebiegu. W kwietniu wymieniony był olej Motul wraz z filtrem. Na jesieni założony nowy napęd DID (ok 400pln) zrobione na nim około 1k km. Dwa dni temu został wymieniony rozrusznik, zsynchronizowane gaźniki oraz wyczyszczona elektryka. Jestem 3 posiadaczem motocykla. GPZ był kupiony w polskim salonie i użytkowany przez około 13 lat Pana który pracował w serwisie Kawasaki. Przegląd ważny do czerwca 2011r OC do marca 2011r.
Cena jaka mnie interesuje to 4500zł
Dorzucam do niego 2 świece NGK
klocki hamulcowe x2
filtr oleju x 2
i co tam znajdÄ™ jeszcze do niego.
kontakt kowaal11@wp.pl gg 5643777 tel 798 592 333 (orange)
Pozdrawiam,
Marcin
- kowaal11
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość