[Aktualności] Maciek Zawisza - kolejna rozprawa jutro
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Maciek Zawisza - kolejna rozprawa jutro
Dyskusja na temat: Maciek Zawisza - kolejna rozprawa jutro
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Maciek Zawisza - kolejna rozprawa jutro
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Maciek Zawisza - kolejna rozprawa jutro
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Trzymajmy kciuki i bądźmy dobrej myśli!Ja też jestem motocyklistą i nie chce żeby jakiś sku****** stary grzyb pouczał mnie jak należy jeździć oraz kto jest silniejszy!!<br><hr>YanCo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko mam nadzieję że nie będzie ten sam sędzia co ogłosił ten kontrowersyjny wyrok.Mam tylko nadzieję że ten skur*****(kierowca) poniesie karę na jaką zasługuję.<br><hr>YanCo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwsze co mi przyszło na myśl od nośnie tej sprawy i postawy pani Jaworowicz sprzed kilku miesięcy (dopiero przy okazji tego newsa o tym przeczytałem) to wziąć kamerę i zrobić swój własny reportaż, przedstawić sprawę Maćka, przejść się do TVP i TVN z kamerą tak jak oni to zwykle robią, pokazać jak to wygląda od kuchni, że nie jest tak kolorowo jak to wygląda na ekranie. Ciekawe czy taka Jaworowicz odważyła wypowiedzieć się przed kamera dla takiego reportażu, dlaczego temat nie był wystarczająco interesujący dla niej itp...
Tylko jeśli udało by się coś takiego zrealizować czy umieszczenie go w serwisach takich jak youtube zapewniły by odpowiednie zainteresowanie czy rozgłos takiemu amatorskiemu reportażowi i czy ten wogóle pomógł by jakkolwiek tej sprawie...<br><hr>...
Tylko jeśli udało by się coś takiego zrealizować czy umieszczenie go w serwisach takich jak youtube zapewniły by odpowiednie zainteresowanie czy rozgłos takiemu amatorskiemu reportażowi i czy ten wogóle pomógł by jakkolwiek tej sprawie...<br><hr>...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości