Zobacz wÄ…tek - <i>[Ducati Multistrada 12000S ]</i> Ducati Multistrada 12000
NAS Analytics TAG

[Ducati Multistrada 12000S ] Ducati Multistrada 12000

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 16/8/2011, 08:17

Komentatorzy napisał(a):A jaka jest wysokosc siedzenia w jednym z trybow gdzie zawieszenie sie obniza?

Troche krotka ta recenzja jak na tak rewolucyjny motocykl :/<br><hr>kris2k<br>
Wysokość siedzenia zmienia się o 1cm czyli ma 840, ale istnieje możliwość zamówienia niższej kanapy o 2,5cm<br><hr>krl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/8/2011, 08:27

Ja także uważam że GS to inny motocykl i choć Ducati trzeba z nim porównywać bo z czym innym to według mojej opinii są to inne motocykle. Dla podkreślenia tego faktu napisze iż miałem GS-a przez trzy lata przejechałem nim 37tyś/km od poczatku tego sezonu jestem posiadaczem Ducati Multistrady 1200 przejechałem ponad 7tyś/km i w mojej opinii zaznaczę tylko iż zwykle podróżuje w dwie osoby i głównie na drogach twardych, czasem szuter jak jadę na działkę to Multistrada okazała sie wyborem genialnym, nie chce tu wypisywać prywatnych odczuć co do wizualnej strony ale pod wzgledem prowadzenia i silnika GS pozostaje bez szans!!! GS w porównaniu do Multistrady jest jak Diesel i to ten z dawnych czasów. Co do ewentualnej awaryjności to nie jest moje pierwsze Ducati i nigdy mnie nie zawiodło, nie staneło nie zepsuło się choć dodam że ja korzystam z serwisu w Berlinie mam blisko a co istotne z racji tego że serwisy Ducati stoją tam na wyższym poziomie nikt nie uczy się na moim sprzęcie.<br><hr>krl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2014, 08:44

Komentatorzy napisał(a):czy to aby na pewno jest konkurencja dla GSa? cos mi sie wydaje ze nie bardzo, jakos ciezko mi sobie wyobrazic ten moto w podrozy dookola swiata... to na pewno bardzo dobry motor ale jakis taki panienkowaty... za bardzo wychuchany.<br><hr>moto fan<br>
kolego pierw sie przejedz a pozniej bedziesz mogl wydawac opinie ;) gs to dla starych dziadow hiihiih a tu jest zabawa i wygoda w 100%<br><hr>mario
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2014, 08:48

Komentatorzy napisał(a):czy to aby na pewno jest konkurencja dla GSa? cos mi sie wydaje ze nie bardzo, jakos ciezko mi sobie wyobrazic ten moto w podrozy dookola swiata... to na pewno bardzo dobry motor ale jakis taki panienkowaty... za bardzo wychuchany.<br><hr>moto fan<br>
kolego pierw sie przejedz a pozniej bedziesz mogl wydawac opinie ;) gs to dla starych dziadow hiihiih a tu jest zabawa i wygoda w 100%<br><hr>mario
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2014, 08:53

Komentatorzy napisał(a):Ale brzydki. Wygląda jak pies z odrąbaną głową. A te wloty jak wybebeszona tchawica. Błee.<br><hr>Dangerous Curves<br>
ty chyba nie masz oka jak multi jest brzydka popatrz na gs jak to wyglada <br><hr>mario
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê