Preclozaury zaatakowały tajną bazę w miescie Rofum
• Strona 1 z 1
Preclozaury zaatakowały tajną bazę w miescie Rofum
A więc. Jako główny dowódca sztabu antykryzysowego miasta Rofum, a szczególnie wzgórza Giczas muszę podjąć decyzje, które wpłyną na życie moich mieszkańców. Dnia dzisiejszego nasze miasto zaatakowały preclozaury. Ich znaki szczególne to oczoyebne habity, z napisami " lepiej widoczni widocznie geje", długie brody, bardzo niskie IQ. Uważam, że nie mamy sie czego obawiać ale lepiej byc przezornym. Moi wysłannicy z innych miast apelują, że również i u nich od dłuższego czasu można zauwazyć masowe poruszenie wśród preclozaurów.
Szczególnie interesująca nas formacja preclozaurów to ?????????? lub zwani inaczej Dikseptami. Jak wiadomo nie od dziś, motto naszego miasta brzmi: " Kto zadziera z elitą, ten nakryje się pytą". Dlatego pytam Was, ludu mój co poczynimy w tej sprawie ? Głosujcie.
Mieszkańcy innych miast proszeni są o niewypowiadanie się w tej sprawie gdyż ich zdanie mam głęboko w niepoważaniu.
Wiem, że wielu sie to nie będzie podobało, i jest mi z tego powodu strasznie wszystko jedno !
Pozdrawiam wszystkich czających klimaty alabando !
Szczególnie interesująca nas formacja preclozaurów to ?????????? lub zwani inaczej Dikseptami. Jak wiadomo nie od dziś, motto naszego miasta brzmi: " Kto zadziera z elitą, ten nakryje się pytą". Dlatego pytam Was, ludu mój co poczynimy w tej sprawie ? Głosujcie.
Mieszkańcy innych miast proszeni są o niewypowiadanie się w tej sprawie gdyż ich zdanie mam głęboko w niepoważaniu.
Wiem, że wielu sie to nie będzie podobało, i jest mi z tego powodu strasznie wszystko jedno !
Pozdrawiam wszystkich czających klimaty alabando !
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl
Ja pekam, ale opcja z ich kozami mi sie podoba i biorę najzbgrabniejszą
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
jestem również za kozami, tylko czemu te kozy nazywają się Leon?
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Jedyne słuszne rozwiązanie to zaje**ć ich wszystkich i zgwałcić im kozy!!! Całkiem niedawno miałem bezpośrednią styczność z osobnikami tej grupy kiedy to sprzedawałem swego błękitnego rumaka (wtajemniczeni oraz sam założyciel tematu wiedzą o co kaman )
P.S. Czasem zdarza mi się wąchać swoje skarpetki ale tylko celem sprawdzenia czy nadają się jeszcze do dalszej eksploatacji. Pragnę przy tym zaznaczyć, że nie odczuwam wówczas żadnych bodźców seksualnych a czynność powyższa sprowadza się jedynie do ustalenia stopnia użyteczności w/w części garderoby.
P.S. Czasem zdarza mi się wąchać swoje skarpetki ale tylko celem sprawdzenia czy nadają się jeszcze do dalszej eksploatacji. Pragnę przy tym zaznaczyć, że nie odczuwam wówczas żadnych bodźców seksualnych a czynność powyższa sprowadza się jedynie do ustalenia stopnia użyteczności w/w części garderoby.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
- Materialmord
- Świeżak
CzesterTX napisał(a):Jedyne słuszne rozwiązanie to zaje**ć ich wszystkich i zgwałcić im kozy!!! Całkiem niedawno miałem bezpośrednią styczność z osobnikami tej grupy kiedy to sprzedawałem swego błękitnego rumaka (wtajemniczeni oraz sam założyciel tematu wiedzą o co kaman )
Witaj na pokładzie ponownie, rycerzu
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl
jestem za jeszcze jedną opcją - sprzedać do haremu pałer rendżersów
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Szafa napisał(a):Lublinianinie, wiesz co dobre !
Podziękował
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1