[ Suzuki GSXF z 1996r ] nietypowy problem z lusterkiem
• Strona 1 z 1
[ Suzuki GSXF z 1996r ] nietypowy problem z lusterkiem
Otóż mam nietypowy problem z prawym lusterkiem . Urwało mi się mocowanie od regulacji lusterka w środku a żeby to rozebrać musiałem uszkodzić szybkę jak na zdjęciach .
(otwórz link)
(otwórz link)
Mam pytanie gdzie teraz mogę dostać samą szybkę . Na allegro mają tylko lusterka . Ja chce wymienić tylko szybkę bo miałem malowane niedawno oba lusterka i są w tym samym kolorze . A może ma ktoś jakieś lusterko uszkodzone ale z dobrą szybką ? A może gdzieś dotną taki kształt jak potrzebuje ?
Miał ktoś podobny problem ?
(otwórz link)
(otwórz link)
Mam pytanie gdzie teraz mogę dostać samą szybkę . Na allegro mają tylko lusterka . Ja chce wymienić tylko szybkę bo miałem malowane niedawno oba lusterka i są w tym samym kolorze . A może ma ktoś jakieś lusterko uszkodzone ale z dobrą szybką ? A może gdzieś dotną taki kształt jak potrzebuje ?
Miał ktoś podobny problem ?
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
dotnie szklarz
ale będziesz miał wówczas płaskie lustro
ps.
popytaj w sklepach motoryzacyjnych, niektóre sklepy sprowadzają wkłady do lusterek motocykli
ale będziesz miał wówczas płaskie lustro
ps.
popytaj w sklepach motoryzacyjnych, niektóre sklepy sprowadzają wkłady do lusterek motocykli
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Właśnie wysłałem meile do kilku firm handlujących lusterkami ale jeszcze żadna nie odpowiedziała . Co do szklarza to ciekawe czy jakbym mu zaniusł jakieś lusterko samochodowe to czy z niego by dociał ?
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
dotnie bez problemu. Jak mu tylko na szablon dasz lusterko lub najlepiej sam taki szablonik zrobisz z grubego papieru.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 19 gości