Enduro <3
• Strona 1 z 1
Enduro <3
Witam mam 18 lat dopiero co, w tym tyg zdałem prawo jazdy kat A xD interesuje motoryzacja to znaczy fascynują mnie samochody ale motocyklem lubię jeździć xD jeździłem kawasaki wulkan (ojca) ale to po parkingach i małych ulicach. Wiem ze bardzo podoba mi sie jazda w szczególności Enduro sam miałem 50 peugeota xp jeździłem też kumpla Suzuki 80 ale nie wiem jaki model jakiś enduro. Bardzo mnie to rajcuje ... Dlatego postanowiłem zakupić sobie jako pierwszy motocykl, jakieś Enduro i tu właśnie jest pytanie do was co proponujecie ?;> mój budżet wynosi 10 no góra 12 tyś ... podobają mi sie KTM ale zainteresowało mnie jeszcze suzuki DRZ 400
- Swieżak
- Świeżak
Re: Enduro <3
Swieżak napisał(a): ale zainteresowało mnie jeszcze suzuki DRZ 400
Zainteresowało Cię bardzo dobre moto. Niezawodne, tanie w utrzymaniu i idealne do amatorskiego enduro jak i do ostrzejszej jazdy.
Zdecydowanie polecam ten model.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
zależy jak trafisz, jeżeli moto było odpowiednio serwisowane i wszystko było wymieniane na czas to będzie śmigał aż miło, ale jeżeli trafisz na padlinę to ciężko to będzie, DRZ bardzo fajny motocykl, Bast z forum ma takiego, pisz do Niego
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Nie chodzi o to, że Suzuki jest lepszy od KTM, ;> po prostu są to dwa różne motocykle, z tym, że KTM jest raczej bardziej 'egzotyczną' marką, w związku z czym trudniej o części do niego i są one droższe ;>
pozdr ;>
pozdr ;>
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
o części nie jest trudno tylko są one drogie, nikt nie kupuje KTM do jazdy na ryby, więc jest duże prawdopodobieństwo kupienia padliny
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Honda czy Yamaha nie mają modeli które można by porównywać z DRZ. Może XT czy XR 350 ale to sporo starsze moto.
Nie można w prost powiedzieć że Suzuki jest lepsze a KTM gorszy. Suzuki będzie lepsze dla amatora który chce sobie trochę poszaleć. KTM jest to sprzęt bardziej wyczynowy przez co też droższy w utrzymaniu. A do amatorskiej jazdy po wertepach lepszego moto niż DRZ nie trzeba i chyba nie znajdziesz.
Nie można w prost powiedzieć że Suzuki jest lepsze a KTM gorszy. Suzuki będzie lepsze dla amatora który chce sobie trochę poszaleć. KTM jest to sprzęt bardziej wyczynowy przez co też droższy w utrzymaniu. A do amatorskiej jazdy po wertepach lepszego moto niż DRZ nie trzeba i chyba nie znajdziesz.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości