III Otwarcie sezonu motocyklowego w Sochaczewie
• Strona 1 z 1
III Otwarcie sezonu motocyklowego w Sochaczewie
Witam !
24 Kwietnia w moim mieście Sochaczew (Woj. Mazowieckie) otwieramy po raz trzeci sezon motocyklowy : ) !
Impreza jest naprawdę gruba, w tym roku spodziewamy się ponad 300 motocykli. Mam nadzieję, że i Was nie zabraknie ? :nie:
Poniżej podaję program zlotu :
9:00 - 12.30 zbiórka w Muzeum Kolei Wąskotorowej wjazd od ul. Licealnej. Wystawa motocykli Harley Davidson organizowana przez salon LIBERATOR z Warszawy
12.30 - 13.00 Parada ulicami Sochaczewa do Tułowic PTTK
13.00 - 15.30 Zakwaterowanie
15.30 - 16.00 Poświęcenie motocykli
16.00 - do białego rana
Konkursy .Koncerty. Grilowanie. Wieczorna pikantna niespodzianka.
Przewidziana wycieczka dla chętnych do Żelazowej Woli, miejsca urodzenia Fryderyka Chopina
Dla tych, którzy chcieliby zostać na noc polecam zabrać ze sobą namiot, chyba że ktoś zdecyduje się na domek
Tutaj plakat zlotu : http://moto-socho.pl/album_pic.php?pic_id=4508 - ZAPRASZAM SERDECZNIE : D !
Jeśli ktoś by się zdecydował i ma jakieś pytania odnośnie dokładnego dojazdu czy czegokolwiek innego to proszę kierować je do mnie na
numer GG : 3067389
ew. e-mail : seba.kozby@wp.pl
ZAPEWNIAM, BĘDZIE GRUUUUBOOO : D !
24 Kwietnia w moim mieście Sochaczew (Woj. Mazowieckie) otwieramy po raz trzeci sezon motocyklowy : ) !
Impreza jest naprawdę gruba, w tym roku spodziewamy się ponad 300 motocykli. Mam nadzieję, że i Was nie zabraknie ? :nie:
Poniżej podaję program zlotu :
9:00 - 12.30 zbiórka w Muzeum Kolei Wąskotorowej wjazd od ul. Licealnej. Wystawa motocykli Harley Davidson organizowana przez salon LIBERATOR z Warszawy
12.30 - 13.00 Parada ulicami Sochaczewa do Tułowic PTTK
13.00 - 15.30 Zakwaterowanie
15.30 - 16.00 Poświęcenie motocykli
16.00 - do białego rana
Konkursy .Koncerty. Grilowanie. Wieczorna pikantna niespodzianka.
Przewidziana wycieczka dla chętnych do Żelazowej Woli, miejsca urodzenia Fryderyka Chopina
Dla tych, którzy chcieliby zostać na noc polecam zabrać ze sobą namiot, chyba że ktoś zdecyduje się na domek
Tutaj plakat zlotu : http://moto-socho.pl/album_pic.php?pic_id=4508 - ZAPRASZAM SERDECZNIE : D !
Jeśli ktoś by się zdecydował i ma jakieś pytania odnośnie dokładnego dojazdu czy czegokolwiek innego to proszę kierować je do mnie na
numer GG : 3067389
ew. e-mail : seba.kozby@wp.pl
ZAPEWNIAM, BĘDZIE GRUUUUBOOO : D !
- sebkoo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości