CBR 600 RR ?
• Strona 1 z 1
CBR 600 RR ?
Zastanawiam sie nad ta honda, sprzet marzenie jak dla mnie ale chcialbym sie dowiedziec jak wyglada strona eksploatacji. Moze jest jakis posiadacz? Aha i gdzie w okolicach Łomży moglbym liczyc na rzetelne sprawdzenie motocykla? Nie chcialbym niespodzianek, tak jak zreszta wszyscy.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Braciak cioteczny ma cbr 600 rr... Jakie miał uwagi. Wymagane stosowanie świec irydowych (czy minus czy plus nie wiem... Wiem, że drogie są) i spore spalanie... Mi SC28 900 pali do 7litrach, jemu 600RR dochodzi i do 10l przy normalnej jeździe... W dalszą trasę się nie nadaje... bardziej jest to sport jak turysta...
Jak będe się z nim widział to powiem więcej...
Jak będe się z nim widział to powiem więcej...
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Dzieki za info, ja wiem ze to jedyne co ma z turystyka to siedzenie
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
pali dużo jak kazde nowe 600, żeby jechało trzeba kręcić na wysokie obroty...
litr nie ma tego problemu i żeby 600rr za tobą nadążyła musi się wysoko kręcić...
swoją droga porównaj sobie ile mocy ma sc28 a ile wyciągnęli z 600ccm w 600rr, to odpowie na pytanie o spalaniu.
poza tym eksploatacja jak każda inna honda...
litr nie ma tego problemu i żeby 600rr za tobą nadążyła musi się wysoko kręcić...
swoją droga porównaj sobie ile mocy ma sc28 a ile wyciągnęli z 600ccm w 600rr, to odpowie na pytanie o spalaniu.
poza tym eksploatacja jak każda inna honda...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Niee litr to raczej nie, wole cos lzejszego, 600ccm to i tak sporo jak na moje doswiadczenie. Ale bardziej sklanialbym sie w strone F4i mooze F4 sport...
-
herbatkowy - Bywalec
Z tym spalaniem to sie nie zgadzam. Moj ziom z teamu lata na 600rr i 10l to mu pali jak katuje na wolnej i po miescie na pelnej petardzie. Jak lecielismy w trase to spalanie normalne jak kazde 600 6-7 l. Zalezy oczywiscie kto co rozumie przez pojecie jazda normalna. dla mnie przy normalnej jezdzie do pracy sprzet pali ok 5.5-6 l (spokojna jazda glownie na 6. biegu) a przy "normalnym" wieczornym kacie 10l
Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.