YAMAHA YZ 85 125 - USTERKI - sekwencyjna skrzynia biegów
• Strona 1 z 1
YAMAHA YZ 85 125 - USTERKI - sekwencyjna skrzynia biegów
Witam wszystkich,
sezon nie zaczął się za ciekawie. Ukręciłem lewarek zmiany biegów tak, że można wyciągnąć z lewarkiem cały sworzeń/ Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakie orientacyjnie są to koszty naprawy?
Pozdrawiam.
sezon nie zaczął się za ciekawie. Ukręciłem lewarek zmiany biegów tak, że można wyciągnąć z lewarkiem cały sworzeń/ Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakie orientacyjnie są to koszty naprawy?
Pozdrawiam.
- district_yz
- Świeżak
hmm szukaj na allegro wałka i pytaj jaka cena. ale dziwne że sie cos ukręciło. u mnie w CR nie dalo sie ukręcic chyba że wałek by sie ukręcił odkręc dekiel od sprzęgła i zobacz bo moze to jest do naprawienia. niestety nie wiem jak to jest zrobione w yz 85.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jesli lewarek wychodzi z walkiem to ukreciles na bank, moze puscil spaw na koncu selektora... Bo wyjac to badziewie mozna tylko od strony sprzegla...
Dobrze by bylo tez napisac rocznik itd i co to znaczy 85/125 przeciez to 2 rozne motory...
PS: sforzeń to jest taka tulejka a nie walek...
Juz ći zbadalem 56 euro nowka walek wiec w pl tez szoku nie bedzie...
Dobrze by bylo tez napisac rocznik itd i co to znaczy 85/125 przeciez to 2 rozne motory...
PS: sforzeń to jest taka tulejka a nie walek...
Juz ći zbadalem 56 euro nowka walek wiec w pl tez szoku nie bedzie...
...Life is the lesson - LEARN AND NEVER DIE!!!...
-
gh_joker - Świeżak
haha albo oddaj do dobrego spawacza moze ci zespawa to bo jak fabrycznie spawane to czemu nie wtórnie ? moze nie ta wytrzymałosc ale zależy czy ładnie to pasuje moze akurat najlepiej rozbierz i zobacz na wstępie co dokładnie poszło ;D i jak to wygląda
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości