Zakup Bandita
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zakup Bandita
Witam
Mam pytanko odnosnie Bandita 600 z rocznika 95-99. Jakie sa jego wady a jakie zalety bo mam zamiar sobie zakupic taki motorek.
Mam pytanko odnosnie Bandita 600 z rocznika 95-99. Jakie sa jego wady a jakie zalety bo mam zamiar sobie zakupic taki motorek.
- Michaek
- Świeżak
Akon napisał(a):wady:
-zawieszenie beznadziejne miekkie jak w wsk
-sporo pali jak na motocykl tej klasy
-duzo wazy
zalety:
-jest tani bo nikt go nie chce
skąd Ty to wziełeś ??:D miałeś 3 egzemplarze i przejechałeś 20tys km? czy powtarzasz po innych ?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):skąd Ty to wziełeś ??:D miałeś 3 egzemplarze i przejechałeś 20tys km? czy powtarzasz po innych ?
Pewnie widzial kiedys na plakacie
A tak serio to bandit wciaz jest swietna maszyna za niewielkie pieniadze. Wiadomo ze odstaje od nowszych konstrukcji typu fazer, hornet czy sv ale wciaz daje rade. Kupno uzywanego egzemplaza w dobrym stanie moze byc trafnym wyborem jesli nie masz worka kasy a chcesz miec powazny motocykl. Jesli jednak masz wystarczajaco gotowki to polecam ktorys z wyzej wymienionych modeli
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Świetny motorek zarówno do nauki jak i małej turystyki. "Kompromis" to jego drugie imię. Jak dla mnie to tylko jeden minus - straszny klocek jak na 600 - poza tym same +.
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
Moim zdaniem Bandyta to dobry motocykl do codziennej jazdy z wykorzystaniem w miejskich korkach jak tez w turystyce acz kolwiek nei mialem przyjemnosci na zadnym egzeplazu jezdzic ale slyszalem wiele dobrych opinni o nim i mam juz wyrobione swoje zdanie. osobiscie- polecam
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):troche to dziwne ze nie ejzdziles a swoje zdanie wyrobione juz masz...
Nie ma w tym nic dziwnego spazz. Ja np nie jezdzilem zadnym Astonem czy RR a mam wyrobione o nich zdanie ze sa to swietne samochody.
Jak sie uslyszy o czyms 10 takich samych opinii to mozna sobie zdanie wyrobic na dany temat.
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):troche to dziwne ze nie ejzdziles a swoje zdanie wyrobione juz masz...
Więc ty nie masz zdania na temat motocykli, samochodów lub czegoś czego nigdy nie uzywałeś??? W takim razie musisz uczyc sie dopiero po tym jak z tym sie spotkasz na własnej skórze a skoro tak t zanim cos odpowiednieg znajdziesz to musisz duuuuuuzo prób na duuuuzej ilosci sprzetach odbyc zanim coś znajdziesz odpowiedniego. I w tym sie róznimy ze ja eleminuje to co wiem ze mi sie nie spodoba bez koniecznosci wypróbowania tego i nie sugeruj ze ludzie którzy czyms nie jezdzili nie moga mieć SWOJEGO ZDANIA!!!
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
Spazz nie podpuszczaj ziomek ludzi bo się nerwowo zrobiło...
Wróćcie lepiej do tematu.
Sam na Bandziorze nie śmigałem - pod garażem się jedynie przymierzyłem - jedno jest natomiast pewne: INFORMACJI I TESTóW TEGO MOTO JEST W NECIE CAłA MASA! OD WIELU LAT WAłKOWANY TOPIC! śWIETNE MOTO I TYLE!
Wróćcie lepiej do tematu.
Sam na Bandziorze nie śmigałem - pod garażem się jedynie przymierzyłem - jedno jest natomiast pewne: INFORMACJI I TESTóW TEGO MOTO JEST W NECIE CAłA MASA! OD WIELU LAT WAłKOWANY TOPIC! śWIETNE MOTO I TYLE!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
czytałem na anglojęzycznym forum bandita że najtaniej jest wrzucić zawias od 12ki i jest o niebo lepiej
z przodu sprężyny progresywne np.race tech (przód to bolączka wszystkich seryjnych banditów)
ogólnie fajne moto żwawe jak się je trzyma powyżej 10k obr/min
ciężki jest ale nie czuje sie tego tak bardzo
dostaje w dupala z FZ6 ale to chyba nikogo nie powinno dziwić
sprawdzona konstrukcja
BIERZ 12kę
bez dwóch zdań - wypiard - bez kompleksów
z przodu sprężyny progresywne np.race tech (przód to bolączka wszystkich seryjnych banditów)
ogólnie fajne moto żwawe jak się je trzyma powyżej 10k obr/min
ciężki jest ale nie czuje sie tego tak bardzo
dostaje w dupala z FZ6 ale to chyba nikogo nie powinno dziwić
sprawdzona konstrukcja
BIERZ 12kę
bez dwóch zdań - wypiard - bez kompleksów
asfaltowe spaghetti warmii i mazur
- Bandziorno12K5
- Świeżak
zrobiłem u siebie w B12 transplantację z RC51 wiem że pasuje też zawias od hajabusy (unosi tył o 3cm)
w 600 sugerują wstawienie amora od 1200 ponoć niebo a ziemniak - szczególnie jak masz już trochę nawinięte to na pewno poczujesz różnicę
są do wyrwania na allegro za tzw psi ch*j
powodzenia
w 600 sugerują wstawienie amora od 1200 ponoć niebo a ziemniak - szczególnie jak masz już trochę nawinięte to na pewno poczujesz różnicę
są do wyrwania na allegro za tzw psi ch*j
powodzenia
- Bandziorno12K5
- Świeżak
wizualnie się nic nie zmieniło amor od rc jest takiej samej długości (od hajki jest dłuższy o 1 cm więc unosi tył o jakieś 3) więc foty takie jak na moim bikepics
- Bandziorno12K5
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2