[Zipp Tracker 250] Zipp Tracker 250 - supermoto dla l
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[Zipp Tracker 250] Zipp Tracker 250 - supermoto dla l
Dyskusja na temat: Zipp Tracker 250 - supermoto dla ludu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zipp Tracker 250 - supermoto dla ludu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zipp Tracker 250 - supermoto dla ludu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
pytanie moto-amatora: czym jest ten pomalowany na złoto element z lewej strony motocykla?<br><hr>motórzysta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To pojemnik z podtlenkiem azotu:)<br><hr>tunerKomentatorzy napisał(a):pytanie moto-amatora: czym jest ten pomalowany na złoto element z lewej strony motocykla?<br><hr>motórzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Coś stylizowane na zbiornik kompensacyjny w tylnym zawieszeniu. Niestety w tym przypadku to rola tylko dekoracyjna.<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):pytanie moto-amatora: czym jest ten pomalowany na złoto element z lewej strony motocykla?<br><hr>motórzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
silnik będzie sie grzał jak cholera to typ nie do wyregulowania zimny źle pali rozgrzany również
pojemność zbiornika 10 litrów przy tym silniku ( Zipp nie podał chyba celowo spalania)
bardzo częste wizyty na stacji nie wiem czy jest w stanie zrobić 200 km od stacji do stacji
generalnie ocena słaba
PS ciekawe jaka będzie cena dla ludu?<br><hr>supermotowiec
pojemność zbiornika 10 litrów przy tym silniku ( Zipp nie podał chyba celowo spalania)
bardzo częste wizyty na stacji nie wiem czy jest w stanie zrobić 200 km od stacji do stacji
generalnie ocena słaba
PS ciekawe jaka będzie cena dla ludu?<br><hr>supermotowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej Lovtza,
fajny tekst, i chyba w sumie fajna oferta jesli chodzi o stosunek jakosci do ceny.
Pewnie ewentualnych nabywcow bedzie interesowalo porownanie do rodzimych wyrobow "motopodobnych" typu Romet.<br><hr>arczi
fajny tekst, i chyba w sumie fajna oferta jesli chodzi o stosunek jakosci do ceny.
Pewnie ewentualnych nabywcow bedzie interesowalo porownanie do rodzimych wyrobow "motopodobnych" typu Romet.<br><hr>arczi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po tym co Chińczycy pokazali wcześniej w temacie motoryzacji, cieżko będzie teraz im przekonać do siebie europejczyków... takie moje zdanie;)<br><hr>ninja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kilka moich przemyśleń
w sprawie moto:
- wyglÄ…d i cena tego moto jak dla mnie ok
- czy ten sprzęt jest mały czy osoba na fotkach dosyć wysoka??
w sprawie artykułu:
- Cena tego Zippa może być jego główną zaletą, dlatego wydaje mi się, że w artykule jest za mało wyeksponowana ( można powiedzieć, że prawie ukryta środku akapitu )
w sprawie producenta
- zastanawiam siÄ™ dlaczego na stronie producenta nie ma informacji o tym produkcie??
w sprawie moto:
- wyglÄ…d i cena tego moto jak dla mnie ok
- czy ten sprzęt jest mały czy osoba na fotkach dosyć wysoka??
w sprawie artykułu:
- Cena tego Zippa może być jego główną zaletą, dlatego wydaje mi się, że w artykule jest za mało wyeksponowana ( można powiedzieć, że prawie ukryta środku akapitu )
w sprawie producenta
- zastanawiam siÄ™ dlaczego na stronie producenta nie ma informacji o tym produkcie??
- hebri37
- Świeżak
Osoba na zdjęciach ma 186cm. Motocykl jest średniej wielkości, na pewno nie jest mały.<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):kilka moich przemyśleń w sprawie moto: - wygląd i cena tego moto jak dla mnie ok - czy ten sprzęt jest mały czy osoba na fotkach dosyć wysoka?? w sprawie artykułu: - Cena tego Zippa może być jego główną zaletą, dlatego wydaje mi się, że w artykule jest za mało wyeksponowana ( można powiedzieć, że prawie ukryta środku akapitu ) w sprawie producenta - zastanawiam się dlaczego na stronie producenta nie ma informacji o tym produkcie??<br><hr>hebri37<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Biorąc pod uwagę polskie realia to śmiało można powiedzieć, że przy zestawieniu jakości i ceny Tracker będzie w czołówce. Tak jak napisał Lovtza - nowy motocykl za 7499 PLN to interesująca propozycja.<br><hr>Gonzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żadnej rewelacji oprócz designu nie widzę.
Ale nie ma co się dziwić za takie pieniądze.
Śmiem przypuszczeć że będzie tak samo jak ze skuterami czyli słaba jakość.<br><hr>Skwy
Ale nie ma co się dziwić za takie pieniądze.
Śmiem przypuszczeć że będzie tak samo jak ze skuterami czyli słaba jakość.<br><hr>Skwy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ma jak być jasnowidzem - nie widział, nie jeżdził, a wie???<br><hr>markoKomentatorzy napisał(a):silnik będzie sie grzał jak cholera to typ nie do wyregulowania zimny źle pali rozgrzany również
generalnie ocena słaba
PS ciekawe jaka będzie cena dla ludu?<br><hr>supermotowiec<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ma jak być jasnowidzem - nie widział, nie jeżdził, a wie???<br><hr>markoKomentatorzy napisał(a):silnik będzie sie grzał jak cholera to typ nie do wyregulowania zimny źle pali rozgrzany również
generalnie ocena słaba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
generalnie ocena słaba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widziałem, dotykałem, siedziałem - nie jeździłem ale mam ochotę go przetestować. Motocykl całkiem przyjemny na pewno nie dla bardzo wysokich ludzi ja mam 176 cm i troszeczkę mi brakowało wysokości (na co dzień latam dużo większym sprzętem więc dla kogoś kto zaczyna swoja przygodę z motocyklem to sprzęt idealny, nie wspominam już nawet o kasie. Nie ma tu typowo Chińskich udziwnień np. smoki na lampach, daszki itd. każdy kto miał do czynienia z Chińczykami wie o czym mówię. Nie jestem pracownikiem ZIPP-a więc moja opinia jest obiektywna <br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może to być bardzo interesująca propozycja, jeśli tylko niezawodność będzie na przyzwoitym poziomie. Zastanawia mnie tylko jakie może być spalanie przy typowej jeździe w mieście, bo raczej to będzie jego naturalne środowisko... Przydałaby się ta informacja w teście.<br><hr>.....
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
obstawiam 2-3 L/100 km, 250-tki mniej więcej tyle palą<br><hr>zKomentatorzy napisał(a):Może to być bardzo interesująca propozycja, jeśli tylko niezawodność będzie na przyzwoitym poziomie. Zastanawia mnie tylko jakie może być spalanie przy typowej jeździe w mieście, bo raczej to będzie jego naturalne środowisko... Przydałaby się ta informacja w teście.<br><hr>.....<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiadomo coś na temat Zipp Nitro 250? Podobno ma być typowym nakedem? Były pewnie również ciekawą propozycją. 10 letni Japończyk czy nowy, ładny Chinczyk? Trudne pytanie<br><hr>Plaski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Japończyk. Mam chińczyka z miłą chęcią bym się zamienił. Za 7k można dostać ładne GS500 i inne fajne sprzęty. <br><hr>PastiKomentatorzy napisał(a):Wiadomo coś na temat Zipp Nitro 250? Podobno ma być typowym nakedem? Były pewnie również ciekawą propozycją. 10 letni Japończyk czy nowy, ładny Chinczyk? Trudne pytanie<br><hr>Plaski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości