Zobacz wątek - <i>[Motonowości]</i> Yamaha YZF R1 2007
NAS Analytics TAG

[Motonowości] Yamaha YZF R1 2007

Komentarze użytkowników
_________

[Motonowości] Yamaha YZF R1 2007

Postprzez Åšcigacz » 29/1/2007, 12:39

Dyskusja na temat: Yamaha YZF R1 2007
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha YZF R1 2007
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 12:39

No to powiedzcie,czy nie świecom wam sie oczy na widok> R1<,..tym razem padnie rekordowa liczba wpisów,..bo nie wieże że nie....niektórzy sugerowali w zeszłym tygodniu na forum GSX-R1000 jako by był on lepszy od pani R1,...

Pokarzmy tym brzydalom od GSX-Ra,..kto tu jest prawdziwą królowa balu,...Posiadacze,Posiadaczki,Fani,Fanki> R jedynki<,...wpisujta sie,...bo taka zniewaga nie może ujść płazem,..wpisujcie swoje złote myśli na temat....najsłodszego motocykla w historii,...

Te wszystkie GSX-Ry CBR-y,...spalą sie ze wstydy stojąc obok naszej Miss , spadać mutanty.

Wasz Elian :-) :-)<br><hr>Elian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 12:42

No ale przeciez Gixxer jest lepszy :-) Suzuki jest do zapierdzielania a R1 jest do lansu, co kto woli...<br><hr>Petri
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 12:53

Komentatorzy napisał(a):No ale przeciez Gixxer jest lepszy :-) Suzuki jest do zapierdzielania a R1 jest do lansu, co kto woli...<br><hr>Petri<br>
Petri,...no nie wkurzaj mnie,... wasz czas już był w zeszłym tygodniu,..fani GSX-Ra> fuck off<,...nie wychylajcie sie już...dziś chata jest nasza :)<br><hr>Elian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 14:01

nie wiem o co wam chodzi,mi osobiscie brdziej podoba sie gsx-r co nie musi oznaczac ze r1 jest gorsza, yamaha piekny motor ostre linie agresywne lezki sprawia ze motor ma charakter,jedni wola wsk inni cbr jeszcze inni gsx-r wszystko to kwesta gustu...sa gusta i gusciki o tym sie nie dyskutuje pozdro!<br><hr>falken
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 14:50

Komentatorzy napisał(a):No to powiedzcie,czy nie świecom wam sie oczy na widok> R1<,..tym razem padnie rekordowa liczba wpisów,..bo nie wieże że nie....niektórzy sugerowali w zeszłym tygodniu na forum GSX-R1000 jako by był on lepszy od pani R1,...

Pokarzmy tym brzydalom od GSX-Ra,..kto tu jest prawdziwą królowa balu,...Posiadacze,Posiadaczki,Fani,Fanki> R jedynki<,...wpisujta sie,...bo taka zniewaga nie może ujść płazem,..wpisujcie swoje złote myśli na temat....najsłodszego motocykla w historii,...

Te wszystkie GSX-Ry CBR-y,...spalą sie ze wstydy stojąc obok naszej Miss , spadać mutanty.

Wasz Elian :-) :-)<br><hr>Elian<br>
To jakiÅ› nudny czoper jest. GSXR przynajmniej wyglÄ…da jak motocykl.<br><hr>gsxr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 14:56

Komentatorzy napisał(a):No to powiedzcie,czy nie świecom wam sie oczy na widok> R1<,..tym razem padnie rekordowa liczba wpisów,..bo nie wieże że nie....niektórzy sugerowali w zeszłym tygodniu na forum GSX-R1000 jako by był on lepszy od pani R1,...

Komentatorzy napisał(a):To jakiś nudny czoper jest. GSXR przynajmniej wygląda jak motocykl.<br><hr>gsxr<br>
Sugerujesz mi tu że R1 to Makabra,...to tak jak byś mówił że Jan Paweł II był Makabra ,..rozumiesz,...a to profanacja za to idzie sie do piekła ,...chyba nie chcesz tam trafić???,...

Wasz Elian<br><hr>Elian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 15:11

Komentatorzy napisał(a):To jakiś nudny czoper jest. GSXR przynajmniej wygląda jak motocykl.<br><hr>gsxr<br>
Chopper to może i nie. Prędzej tourer albo cruiser... Ale rzeczywiście coś w tym jest. Linia motocykla mocno nawiązuje do motocykli Indian z lat 60-tych ;-)<br><hr>Tony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 15:40

hihihi,...Ja chłopaczków trochę podpuściłem,..tekstem o> R jedynce< ,..a oni wpadli na pomysł że wykołują starego wilka,..i odwrócą kota ogonem,...tak żeby wyszło ich na wierzchu,....a nie ,.. figa z makiem;).... bo stary wilk patrzy ,czuwa ,,...nic z tego nie będzie koleżanki;) ;)

Wasz Elian :-) :-)<br><hr>Elian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 17:44

YAMAHA YZF R1 JEST NAJLEPSZYM MOTOREM NA ÅšWIECIE
A NIE JAKIEÅš SUZUKI
YAMAHA RZĄDZI<br><hr>ERMEN
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 19:07

Jestes pierdolniety i tyle!!!!Chyba jak byles maly to wpadles pod R1 i ci sie logo na czole odbilo!Chyba masz skuter w domu bo jakbys sie przewiozl R1 z power comanderem to bys sie gardlem zesral ze strachu!!!!<br><hr>FAN KAZDEGO SCIGA .!..
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez cichy » 29/1/2007, 21:56

Czy tylko ja zauważyłem, że wśród komentatorów tego tematu widać znacznie niższy poziom inteligencji, niż w temacie o GSXR. :lol:
Hmm… Ciekawe, o czym to może Å›wiadczyć?
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kravec » 29/1/2007, 22:48

wiesz cichy... sa ludzie i tępe, chamowate trepy.... a o gustach sie nie dyskutuje... i tak motocykle sa do siebie bardzo zblizone pod wzgledem technicznym... a tak na marginesie poprzedni model gsx-r'a mi sie bardziej podobal.... ale nowa r1 jeszcze ladniejsza chyba... zreszta.. i tym i tym bym nie pogardzil...

sory Lovtza za zle okreslenie....
Ostatnio edytowano 30/1/2007, 11:49 przez kravec, łącznie edytowano 1 raz
kravec
Administrator

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2007, 19:52

Eeee tam dziewczyny bzdury gadacie,....ja rzuciłem wam Bon Mot,...a wy go nie złapaliście,..taka jest prawda,...gsxr i Tony,..wykazali sie sczatkowym poczuciem humoru,... reszta nie załapała,...
Nie macie za grosz dystansy do siebie i poczucia humoru,,.jeśli wszystko bierzecie tak na poważnie w życiu,.. to nudne to życie i tyle,...Jest napisane jasno i wyraznie jak wół (podpuszczam)

PS. cichy,... powiedzieć ci o czym to świadczy?,.. o piciu i ćpaniu to świadczy (autentyk) ;););););););)

luzu trzeba wam w życiu<br><hr>Elian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2007, 01:11

stojac na pewno hehehe :-) ale w czasie jazdy twoja pani (r1) zostanie wyruchana :-)) Gixxer jest szybszy / mocnieszy / lzejszy / ma wiecej funkcji / lepsze wskazniki / lepsze prowadzenie . R1 tylko fajnie wyglada - dobra dla ciot ktorzy wola stac a nie ostra jazde.<br><hr>speedmaster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2007, 01:20

stojac na pewno hehehe :-) ale w czasie jazdy twoja pani (r1)...
stojac na pewno hehehe :-) ale w czasie jazdy twoja pani (r1) zostanie wyruchana :-)) Gixxer jest szybszy / mocnieszy / lzejszy / ma wiecej funkcji / lepsze wskazniki / lepsze prowadzenie . R1 tylko fajnie wyglada - dobra dla ciot ktorzy wola stac a nie ostra jazde.
Pozdrowienia z usa.<br><hr>speedmaster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2007, 02:29

podoba mi sie ale wole kawe zx 10 r albo gsxr-a<br><hr>andree
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez kravec » 1/2/2007, 13:29

elian wydaje mi sie ze nie o to nam chodzilo...
kravec
Administrator

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2007, 17:55

CO WY TU PISZECIE GSXR TO NIE JEST ZLY MOTOR ALE YAMAHA YZF R1 TO NAPWEWNO LEPSZY MOTOR NIÅ» GSXR
YAMAHA YZF R1<br><hr>ERMEN
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2007, 18:05

Do speedmaster

Dla ciot mówisz?
Jeśli cenienie sobie wyglądu ponad parametry i osiągi oznacza bycie ciotą,....to rzeczywiście chyba nią jestem,...nic na to nie poradzę tak już mam,..;)

Jeśli jazda motocyklem "5 czy 6 kilo cięższym",.."5 KM słabszym' oznacza bycie ciotą,...to rzeczywiście chyba nią jestem,..nic na to nie poradzę tak już mam,..i co mi zrobisz,..;)

Różnica między tobą a mną polega na tym, że ty oddał byś nerkę za 5 KM więcej czy 5 kg mniej,... a ja nie,.. bo cenie co innego,..tu nie Autobahn tu nie Highway tu Polskie drogi,..rozumiesz jazda na pamięć slalom gigant mówi ci to coś???? (wątpię)...a teraz posłuchaj Americanos z Polskim paszportem,...nie interesuje mnie to czy GSX-R jest szybszy o jedną "milionową" cześć sekundy od R1,. bo wiem że jest...i nie przykładam do tego wagi, a zresztą co to za różnica,...Jeśli ty potrafisz wykorzystać motocykl w 100% to chwała ci i za to najwidoczniej masz gdzie to robić,... a ja nie,... i większość ludzi w tym kraju też,.. a jeśli już ktoś potrafi to jest samobójcą którym ja nie jestem,...dlatego olewam twoje parametry grubym siurem.....

Cenisz GSX-Ra i masz do tego pełne prawo.....szanuje twój wybór naprawdę jak już kiedyś wspominałem,..to świetny motocykl,..pod względem technicznym,...uwierz mi że zdaje sobie z tego sprawę,...ciut lepszy pod względami które wymieniłeś jest,... zgadzam sie, ale nie wymieniłeś że jest ładniejszy dlaczego?? bo dobrze wiesz że nie jest,.nic nie poradzę,...Motocykla który nie przerasta swojej konkurencji stylistycznie nigdy nie kupie choćby nie wiem jak bardzo przerasta całą resztę innym parametrami,....bo co to za przyjemność z jeżdzenia motocyklem wstrętnym (żadna)

Ja cenie styl ty nie,

Nie kłóćmy sie jak dzieci.

I zakończmy tą pustą dyskusje o wyższości GSX-Ra nad R1 i odwrotnie ,....bo rzeczywiście robi sie nam tu burdel,.:-) :-)

a to co poniżej traktować z przymrużeniem oka koniec ;)<br><hr>Elian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości

na górê