Klopoty finansowe radja maryja wspomozmy ich
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Klopoty finansowe radja maryja wspomozmy ich
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... &_ticrsn=3
Moze na scigaczu zorganizujemy jakas zbiorke pieniedzy dla niego
Moze na scigaczu zorganizujemy jakas zbiorke pieniedzy dla niego
Tl 1000r
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
-
Artur 666 - Bywalec
Też to czytałem Śmiać mi się chciało z tego o. Rydzyka
A ty Artur pewnie będziesz chciał go jakoś wspomuc finansowo
Jak macie wyrzucać pieniądze w błoto to lepiej mnie wspomóżcie . Nie chce mi się pracować , lubie piwo , chętnie zmieniłbym moto Na priv podam nr konta
A ty Artur pewnie będziesz chciał go jakoś wspomuc finansowo
Jak macie wyrzucać pieniądze w błoto to lepiej mnie wspomóżcie . Nie chce mi się pracować , lubie piwo , chętnie zmieniłbym moto Na priv podam nr konta
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Padre Dyrektor napisał(a): Nigdy dotąd nie mieliśmy tak trudnej sytuacji materialnej jak obecnie.
Może liczebność babć, których dotacje finansowały kaprysy ojczulka, spadła niebezpiecznie?
Jak informuje blog "Głos Rydzyka" o. Rydzyk przypomniał o zasługach Radia Maryja dla Boga, Kościoła i ojczyzny. - W ojczyźnie coraz więcej ludzi biednych, bezrobotnych.
O dzięki Ci, Radio Maryja, że jest coraz więcej ludzi biednych i bezrobotnych.
Blog "Głos Rydzyka" przypomina, że wiosną przyszłego roku ma ruszyć budowa kościoła przy przy uczelni o. Rydzyka.
Szykujcie koperty, babuleńki!
Dla mnie katolicyzm to jedna wielka farsa.
KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
Los frajeros i tyle
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Łobuz napisał(a):Dla mnie katolicyzm to jedna wielka farsa.
Dla mnie tez ale musze chodzic do biezmowania Jak slucham mojego proboszcza to masakra ostatnio byl jakis pijak i dziwkarz, a teraz jest swiety kvrwa. Ze skrajnosci w skrajnosc. Starzy mi mowi, ze musze chodzi bo nie dostane slubu, a po co mi slub? Nawet jak bym chcial to bym poszedl do katedry i za 50zl mam bierzmowanko. Co do tematu moze wybudujmy cos w stylu drugiego Lichenia, zeby sie pomodlic o dobrobyt ? Jedyne co mi daje kosciol to kupe smiechu, najpierw gadaja cos, a za 10min. gadaja cos co zaprzecza tamtemu i tylko to jest dobre Co mnie jeszcze wkvrwia w kosciele, podam na przykladzie mojej parafii, ze ksiadz mowi, ze tylko w srodku jest prawdzia msza i na dworze sie nie liczy, a z taca to po dworze lataja. Kiedys nam jeszcze mowil, ze w pierwszej lawce siedza osoby z jednym grzeche w drugiej z dwoma itd., ja mu powiedzialem, ze w kosciele nie ma rzedu na moje grzechy to walna taka mine i sie obrazil
- talta
- Mieszkaniec forum
Łobuz napisał(a):Dla mnie katolicyzm to jedna wielka farsa.
Podpisuje się pod tym stwierdzeniem rękami i nogami...
No bo jak można wierzyć w takie...
http://www.fotofaza.pl/upload/obrazki/1_1402_af.gif
laser napisał(a):a ja grzecznie chodzę co niedziele do kościoła
Co do mojej częstotliwości bywania w kościele, to może lepiej to przemilczę... (w tym roku to jeszcze w kościele nie byłem i jakoś nie mam ochoty się tam udać... w zeszłym roku też chyba nie odwiedziłem tego miejsca)
-
rechaa - Świeżak
talta napisał(a): musze chodzic do biezmowania
Nic nie musisz. Ja nie poszłam i żyję. Ba, jestem całkiem szczęśliwa z tego powodu, bo nie straciłam tych cennych kliku godzin życia na słuchanie jakiegoś opasłego hipokryty.
talta napisał(a): bo nie dostane slubu
Co jest złego w cywilnym?
talta napisał(a): wybudujmy cos w stylu drugiego Lichenia, zeby sie pomodlic o dobrobyt ?
Zamiast budować budować świątynie ociekające złotem, lepiej tę kasę przekazać na jakiś dom dziecka, czy szpital, a nie się o to modlić. Dobrobyt sam się z siebie nie weźmie.
KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
Tyaaa, coz - nie bedziecie budowac palacow ze zlota, nie....
A cywilny jest calkiem ok.
A cywilny jest calkiem ok.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
Jasne, że tak. Wiem, bo mam cywilny.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
talta napisał(a):Dla mnie tez ale musze chodzic do biezmowania Jak slucham mojego proboszcza to masakra ostatnio byl jakis pijak i dziwkarz, a teraz jest swiety kvrwa. Ze skrajnosci w skrajnosc. Starzy mi mowi, ze musze chodzi bo nie dostane slubu, a po co mi slub? Nawet jak bym chcial to bym poszedl do katedry i za 50zl mam bierzmowanko. Co do tematu moze wybudujmy cos w stylu drugiego Lichenia, zeby sie pomodlic o dobrobyt ? Jedyne co mi daje kosciol to kupe smiechu, najpierw gadaja cos, a za 10min. gadaja cos co zaprzecza tamtemu i tylko to jest dobre Co mnie jeszcze wkvrwia w kosciele, podam na przykladzie mojej parafii, ze ksiadz mowi, ze tylko w srodku jest prawdzia msza i na dworze sie nie liczy, a z taca to po dworze lataja. Kiedys nam jeszcze mowil, ze w pierwszej lawce siedza osoby z jednym grzeche w drugiej z dwoma itd., ja mu powiedzialem, ze w kosciele nie ma rzedu na moje grzechy to walna taka mine i sie obrazil
Twoje zdanie jest spowodowane tylko i wyłącznie przez osobę Twojego księdza, gdybyś miał innego, normalnego to Twoje zdanie też by się zmieniło. To jest tak jak z motocyklistami jeden pracuje na reputacje innych.
Aczkolwiek nie mówię, że wszystko w kościele jest super i ok.
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Łobuz napisał(a):Kula, w kościele może być super i ok, ale nie katolickim...
czemu?
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2