[Aktualności] BMW R 1200 ST w wersji limitowanej
• Strona 1 z 1
[Aktualności] BMW R 1200 ST w wersji limitowanej
Dyskusja na temat: BMW R 1200 ST w wersji limitowanej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW R 1200 ST w wersji limitowanej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW R 1200 ST w wersji limitowanej
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nie wiem co bym zrobił temu co zaprojektował to cudo ...
Tragedia z tym designem , moim zdaniem wzorcem jest MV AGUSTA i wszyscy powinni z niej czerpać rozwiązanie stylistyczne .Już sie stęskniłem za moją nowa F4 ...
www.mvagusta.it
<br><hr>Obiektywny
Tragedia z tym designem , moim zdaniem wzorcem jest MV AGUSTA i wszyscy powinni z niej czerpać rozwiązanie stylistyczne .Już sie stęskniłem za moją nowa F4 ...
www.mvagusta.it
<br><hr>Obiektywny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie kupil bym go nawet gdyby kosztowal polowe mniej. Technika to nie wszystko - szczegolnie w moto. Sprzet ma wygladac tak ze sie chce go dosiasc. kto chcial by dosiadac krowy?? same bajery szkopom nie pomoga
Vito<br><hr>vito
Vito<br><hr>vito
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się z dotychczasowymi opiniami. Wiem, że wygląd to sprawa gustu. Ale ta Beemka to chyba obietktywnie porażka. Jest paskudna. Technika, techniką ale sprzęt musi też wyglądać, a ten wygląda jak pół dupy zza krzaka.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się, to jest jeden z najbrzydszych motocykli ostatnich lat, jednak sprzeciwiam się opinii Obiektywnego ("wzorcem jest MV AGUSTA i wszyscy powinni z niej czerpać rozwiązanie stylistyczne"). Ne może być tak, że wszyscy produkują motocykle tym samym stylu! Podziwiam BMW, że szuka własnych rozwiązań, naprawdę podoba mi się to! A i rezultaty są zupełnie niezłe, Rockster jest przepiękny, Scarver też rewelacja! Wpadka może się zdarzyć każdemu. Szczerze mówiąc rzygać mi się chce, gdy widzę, że jakiś producent usilnie próbuje naśladować design innej marki. Najpiękniejsze motocykle to te, których styliści nie upodobniali do reszty! Oczywiście nie mówię, że wszelkie ogólne trendy są złe (diody LED chociażby), ale Najpiękniejsza jest Oryginalność, a już szczególnie motocykliści zdają sobie z tego sprawę, przecież w większości nie jeździmy motocyklami tylko dlatego, że tak jest szybciej. Gdybyśmy nie chcieli się wyróżniać jeździlibyśmy samochodami, przyznajcie. W związku z tym nie krytykujmy producentów szukających własnej osobowości w stylistyce, bo to właśnie oni tworzą najpiękniejsze motocykle wszechczasów! <br><hr>jj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jest to jeden z ładniejszych motocykli i nie uogólniajcie ludziska bo nie wszyscy mają taki sam gust jak Wy:) pozdr<br><hr>solinaBMW
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości