To My Polacy.
Gdybym takowa posiadal skorzystalbym z okazji ze sie pali i podjaral swoja..
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
Artur 666 - Bywalec
niszczenie symboli narodowych to totalne frajerstwo ... wręcz żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi ... a typa co podpalił to odrazu zaje*ać ...
Przez to że każdy ma w wyjeb*ane na to co się dzieje wokoło jest jak jest ... i tylko każdy narzeka ... a później znieczulica bo kazdy ma wyjeba*e ... zaliczysz szlifa na drodze potrzebujesz pomocy ... a kazik z władkiem stwierdza ze maja wyjeb*ane na to ... bo po ch*j motocykl kupował ... a ty dalej leżysz ;/
Przez to że każdy ma w wyjeb*ane na to co się dzieje wokoło jest jak jest ... i tylko każdy narzeka ... a później znieczulica bo kazdy ma wyjeba*e ... zaliczysz szlifa na drodze potrzebujesz pomocy ... a kazik z władkiem stwierdza ze maja wyjeb*ane na to ... bo po ch*j motocykl kupował ... a ty dalej leżysz ;/
-
michas_s - Świeżak
Szczerze mowiac, jak chce niech sobie pali co mi tam. Wariatow nie brakuje ani tutaj ani nigdzie indziej. Natomiast to czy pali krzyz, flage polski, flage usa, gwiazde dawida czy cokolwiek innego lata mi.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Artur 666 napisał(a):bo ich nienawidze w dodatku pare miliardow z budżetu idzie na nich duzo bym mogl o nich na nich gadac
logicznie z tego zdania wynika, że jesteś opłacany miliardami złotych by szykanowac KrK w naszym Kraju

Piszmy składniej i gramatyczniej to będziemy zrozumiani

Ja bym się wkurwił wewnętrznie na spalenie przy mnie flagi naszego Kraju. Może słownie bym zareagował (kwestia kto i ilu ich by paliło) Ale już na 100% bym zareagował jakbym miał z nimi większe szanse lub chociaż równe.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Ja przeszedłbym obok i pomyślał "co za debil". No bo jakie wytłumaczenie znaleźć dla takiego zachowania? Jak komuś źle w Polsce to niech wypierdala za granicę i krzyżyk mu na drogę. Nikt nikogo na siłę w tym kraju nie trzyma.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Wydaje mi się, że bez % też bym nie zwrocił na to uwagi..jak pali..to niech sobie pali..
Ale po alkoholu mogłoby mi się to nie spodobać

hahaha u mnie kiedyś grasował na osiedlu taki typ co chodził do kościoła po komunie św, wychodził z niego i olewał temat.. w sensie bardzo dosłownym.
-
turboponczek - MEGA TROLL