Spełnienie marzenia koleżanki na jej 20 urodziny.
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
Koledzy a moze spalimy wszyscy lacza o godzinie 12 tego ktoregos pazdziernika, zeby uczcic urodziny tej dziewczyny
Żartuje: daj foty to moze ktos ja przewiezie, tak jak turboponczek napisał na innej"płaszczyznie"
Żartuje: daj foty to moze ktos ja przewiezie, tak jak turboponczek napisał na innej"płaszczyznie"
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
Obydwie fabrycznie nic nie zmieniane moim zdaniem I na pewno przebieg mają mały Nadają się i do łóżka i do otwierania piwa Ze świecami szukać takich lasek I pewnie mało używane Gelo masz namiary jakieś na te prawdopodobnie niemieckie cuda piękności ?
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Hehe. mega fota. Jak to mowia:
"Nie ważne, że potwor... ważne, że otwor"
"Nie ważne, że potwor... ważne, że otwor"
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
starooch napisał(a):Invinciblee napisał(a):A ładna? I duże ma cycki?
Co do pierwszego pytania to może przemilczę to
Jeśli chodzi o drugie pytanie to krążą legendy iż jej piersi mają własny fanklub
jak chcesz to przemilczeć to raczej koleżanka ma twarz niezbyt wyjściową... ale jak ma cycki duże to można tego nawet nie zauważyć i skupić wzrok na... no ale z drugiej strony jak maja one fanklub, to koleżanka chyba lubi wyskakiwać z garderoby
a tak wogóle to co was to obchodzi jak wygląda owa dziewczyna... przecież liczy się wnętrze...
-
rechaa - Świeżak
Poziom tego forum stanowczo odbiega od wszystkiego. Nie moja sprawa ale widze ze kazdy temat jest niszczony przez te same osoby.
Szukac pomocy tutaj trudno, jedynie szkoda ze na pozor wszystko ladnie (a moze i nie) i forum tak znane. Nikogo nie bronie ale ludzie zastanowcie sie po co pisac tekie glupoty, zostanie sama stara spam ekipa, kazdy po 3k trolowatych postow.
Pozdrawiam ?
Szukac pomocy tutaj trudno, jedynie szkoda ze na pozor wszystko ladnie (a moze i nie) i forum tak znane. Nikogo nie bronie ale ludzie zastanowcie sie po co pisac tekie glupoty, zostanie sama stara spam ekipa, kazdy po 3k trolowatych postow.
Pozdrawiam ?
- Raffal
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości