Jakie to uczucie?
• Strona 1 z 1
Jakie to uczucie?
Hej Na początek SZACUNKEN dla wszystkich miłośników 2 kółek!!! Piszę bo z z zazdrością i ekscytacją patrzę za tłumnie mijającymi mnie ostatnio w mieście Poznaniu ścigaczami Chciałabym wiedzieć jakie to uczucie kiedy z zawrotną prędkością mkniecie przed siebie? Moglibyście (jako zapaleńcy i znajacy się na rzeczy) podzielić się swoimi wrażeniami i odczuciami z takiego wypadu z laską która jest tylko obserwatorem i na motorach kompletnie się nie zna a na maksa ja krecą? Jak to jest kiedy na drodze jestes tylko Ty,Twoja maszyna i ta prędkość? Czekam na odpowiedzi ...
- sylka
- Świeżak
Trzeba tego doswiadczyc... opisac sie nie da ))
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
Kolega powiedzila wszystko to jest piekne polaczenie mocy pretkosci i szybkiego myslenia - chodz czasami o rozsadku mozna sie zapomniec....
A panowanie nad swoja maszyna i uczucie ze Cie slucha przy kazdym odwinieciu manetki jest nie do opisania...!!!!
A panowanie nad swoja maszyna i uczucie ze Cie slucha przy kazdym odwinieciu manetki jest nie do opisania...!!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Jako laska powiem że jest to niesamowite, czy lepsze od sexu?! Tego nie będę oceniać-zależ co kto lubi. Ale to nie zmienia faktu, że jazda na moto jest czymś wyjątkowym!! Zostajesz sama ze sobą, liczysz tylko na siebie no i maszynę nie ważne czy jedziesz w grupie czy sama. Jazda jest ekstazą, czujesz się lekka jak piórko, mimo iż sprzęty ważą ok 180-250kg lub i więcej. Czujesz sie jakbyś miała skrzydła i latała między autami. Składanie sprzęta w zakręty to czysta poezja, jak sie tak bujasz raz w prawo raz w lewo to jest to lepsze od karuzeli. Po jeździe natomiast wrażenie jakbyś odwiedziła zajebiste SPA-zrelaksowana, odprężona i pozytywnie zmęczona.
Samotna pasażerko odkręć gaz.
Wierna kolorowi, niewierna firmie...
FZS 600 '98, FZS1000 '02, SV1000 '03 (pierwszy tysiak padł )
-
Inna - Świeżak
Inna nic dodać nic ująć
p.s. a co do sexu jest ok - ale jazda jest to ucieczka do wolności , a sex tego Ci nie da
p.s. a co do sexu jest ok - ale jazda jest to ucieczka do wolności , a sex tego Ci nie da
ZZR 600 . Suzuki GSX-R 750 ,
Kontakt SPIK - adam (kark-zzr600)
Rozpinanie i zakuwanie łancuchów DIN 520-532
ARH+
Kontakt SPIK - adam (kark-zzr600)
Rozpinanie i zakuwanie łancuchów DIN 520-532
ARH+
-
kark - Świeżak
Inna napisał(a):Jako laska powiem że jest to niesamowite, czy lepsze od sexu?! Tego nie będę oceniać-zależ co kto lubi. Ale to nie zmienia faktu, że jazda na moto jest czymś wyjątkowym!! Zostajesz sama ze sobą, liczysz tylko na siebie no i maszynę nie ważne czy jedziesz w grupie czy sama. Jazda jest ekstazą, czujesz się lekka jak piórko, mimo iż sprzęty ważą ok 180-250kg lub i więcej. Czujesz sie jakbyś miała skrzydła i latała między autami. Składanie sprzęta w zakręty to czysta poezja, jak sie tak bujasz raz w prawo raz w lewo to jest to lepsze od karuzeli. Po jeździe natomiast wrażenie jakbyś odwiedziła zajebiste SPA-zrelaksowana, odprężona i pozytywnie zmęczona.
No z godze sie chodz po przejechaniu prawie 700km (Poznan->Kołobrzeg->Poznan) w czsei jazdy juz mi sie dluzylo ale po powrocie do domu pijac piwko bylem zmeczony na maxa(m.in. przelotowym tlumiolem) ale satysfakcja ze sie wodzialo morze wykapalo zjadlo rybke i szczesliwie wrocilo jest bezcenne-jakby sen.... !!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
hugo2003 napisał(a):
No z godze sie chodz po przejechaniu prawie 700km (Poznan->Kołobrzeg->Poznan) w czsei jazdy juz mi sie dluzylo ale po powrocie do domu pijac piwko bylem zmeczony na maxa(m.in. przelotowym tlumiolem) ale satysfakcja ze sie wodzialo morze wykapalo zjadlo rybke i szczesliwie wrocilo jest bezcenne-jakby sen.... !!!!
Musisz zmienic motór
Ja po 700 km szukam palcem po mapie gdzie by tu jeszcze pojechac
Na forum jest wielu poznaniakow, mysle ze ktorys chetnie przewiezie mila pania.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Chetnych do przewiezienia na tym forum na pewno nie zabraknie
P.S Maximus ale ty nie masz SCIGACZA
P.S Maximus ale ty nie masz SCIGACZA
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
Haha.... Dobre dobre
-
caliber1986 - Bywalec
MaximusPL napisał(a):no nie ... nakeda mam u mnie tylko mozna na golasa się przejechać
HAHAHAHA też mi sie spodobało
Maximus ale ty tak nie jeżdzisz co prawda miałam okazję raz sie z tobą przejechać ....aaaa juz wiem tak popierdalałam że mało co widziałam w lusterkach
Ps.
przepraszam ale po wypadku mam głupawy humorek - upadłam na glowę-to wiele tłumaczy
Samotna pasażerko odkręć gaz.
-
Inna - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości