rozpoznanie - ktory to z Was byl?
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
ogolnie chodzilo o nagonke na niego przez innych modow, za to, ze zaczal kozaczyc, ze nie pokazal fot gumy, ktora x razy obiecal i ogolnie obrazil sie na nas
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Chodziło o to, że my mamy Hondy a on miał yamahę i my go przez to podobno nie lubiliśmy.... mówię serio Aha no i o to, że my nie jesteśmy prawdziwymi motocyklistami czy jakoś tak.
Edit:
Czesterku.... nie znasz paru drobnych szczegółów które zadecydowały o zdegradowaniu Erłana, a które pokazały jakim naprawdę jest człowiekiem... ale nie będę o tym tutaj pisał.
Edit:
Czesterku.... nie znasz paru drobnych szczegółów które zadecydowały o zdegradowaniu Erłana, a które pokazały jakim naprawdę jest człowiekiem... ale nie będę o tym tutaj pisał.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Åšcigacz.pl
Czyli to prawda jak pisał Gelo, że YZF R1 nie jest już modem? Więc uprawnienia mu cofnięto i tylko podpis pod avkiem został?
Ja tam do gościa nic nie mam. W sumie w ogóle go nie znam. Przeczytałem może z 10% jego postów ale z tego co widziałem to pisał niegłupio.
No ale drastycznie zmalał w moich oczach zarzucając takiego focha.
Odnośnie fotek jego opony to faktycznie guma nie była zamknięta i niepotrzebnie się przy tym upierał.
Ja tam do gościa nic nie mam. W sumie w ogóle go nie znam. Przeczytałem może z 10% jego postów ale z tego co widziałem to pisał niegłupio.
No ale drastycznie zmalał w moich oczach zarzucając takiego focha.
Odnośnie fotek jego opony to faktycznie guma nie była zamknięta i niepotrzebnie się przy tym upierał.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
nierozmawiajmy o przeszłośśi !!! mówmy o tym co będzie !!!
jak co Gummy-Bear to moge coś skołować, ale ja dopiero moge dograć na koniec września bo wtedy ziomek wraca z NL, takze wiesz jak jest.. czekam na niego ssssniesierpliwościom !
jak co Gummy-Bear to moge coś skołować, ale ja dopiero moge dograć na koniec września bo wtedy ziomek wraca z NL, takze wiesz jak jest.. czekam na niego ssssniesierpliwościom !
-
turboponczek - MEGA TROLL
no to nie pozostaje nam nic innego jak zgadac sie na koniec wrzesnia
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości