PrzeglÄ…d gwarancyjny skutera
• Strona 1 z 1
PrzeglÄ…d gwarancyjny skutera
Witam, kupłem niedawno skuter, taki najprostszy. Ma 24 mies. gwarancji i w warunkach tejże gwarancji wpisane mam, że po 300km musze zrobić przegląd. Jest on robiony w ramach gwarancji, czy trzeba bedzie za niego zapłacić?
- AcMilanFan
- Świeżak
Tak,będziesz musiał zapłacić za przegląd skutera.Pamiętaj producent uznaje gwarancję tylko wtedy kiedy przeglądy były robione w odpowiednim terminie.Myślę że koszt wyniesie ok 70 - 100 zł.
Podczas przeglądu zostanie sprawdzony poziom oleju,zostaną dokręcone wszystkie śrubki,itp.Bardzo drogo jak na tak"Profesjonalną"usługę,którą tak naprawdę można wykonać samodzielnie w domu.
Podczas przeglądu zostanie sprawdzony poziom oleju,zostaną dokręcone wszystkie śrubki,itp.Bardzo drogo jak na tak"Profesjonalną"usługę,którą tak naprawdę można wykonać samodzielnie w domu.
- qba9019
- Świeżak
jeżeli jest to chińczyk to idź an ten przegląd. jak coś markowego to możesz sam sobie zrobić przegląd
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
ja bym zrobil odwrotnie, jezeli to chinczyk to bym nie szedl, zrobil sam, (lepiej oszczedzac na naprawe ) bo w sumie zrobia ci gowno, a na gwarancji tak czy tak gowno ci zrobia, bo powiedza, ze ty zniszczyles i gowno z tej gwarancji, a markowe nie beda sobie psuc renomy
u mnie w miescie przeglad skutera 2T 150zl, a 4T 250zl :O
u mnie w miescie przeglad skutera 2T 150zl, a 4T 250zl :O
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości