[S] Kawasaki ZZR 1100
• Strona 1 z 1
[S] Kawasaki ZZR 1100
Witam, do sprzedania KAWASAKI ZZR 1100, został on dla mnie sprowadzony. Nie zdążyłem go zarejestrować, ale posiada ważne OC.
Zdążyłem zrobić:
- wymiana oleju - Motul
- wymiana płynu chłodzącego
- regulacja luzu zaworowego z wymianą świec - przy okazji została zmierzona kompresja (posiadam wydruk) po 13 kPa na każdym cylindrze!! czyli prawie jak nowy nie zajeżdżony
- opony w bdb stanie
- napęd nie wymagający naprawy
Silnik chodzi ładnie i równo w całym zakresie obrotów, nie ma mowy o wyskakującyh biegach, wyciekach czy ściąganiu podczas jazdy.
Dla dociekliwych - można by było zmienić klocki hamulcowe z przodu, w przyszłości by się przydała synchronizacja gaźników. Jeśli ktoś ma własne narzędzia to nie widzę przeciwwskazań do zdjęcia owiewek, bo i tak nic tam złego nie znajdzie.
NIEAKTUALNE
Zdążyłem zrobić:
- wymiana oleju - Motul
- wymiana płynu chłodzącego
- regulacja luzu zaworowego z wymianą świec - przy okazji została zmierzona kompresja (posiadam wydruk) po 13 kPa na każdym cylindrze!! czyli prawie jak nowy nie zajeżdżony
- opony w bdb stanie
- napęd nie wymagający naprawy
Silnik chodzi ładnie i równo w całym zakresie obrotów, nie ma mowy o wyskakującyh biegach, wyciekach czy ściąganiu podczas jazdy.
Dla dociekliwych - można by było zmienić klocki hamulcowe z przodu, w przyszłości by się przydała synchronizacja gaźników. Jeśli ktoś ma własne narzędzia to nie widzę przeciwwskazań do zdjęcia owiewek, bo i tak nic tam złego nie znajdzie.
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowano 4/4/2018, 13:54 przez mbied1, Å‚Ä…cznie edytowano 2 razy
Marcin
- mbied1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość