Straszny Problem Z SUZUKI RG 80 Prosze o pomoc ...
• Strona 1 z 1
Straszny Problem Z SUZUKI RG 80 Prosze o pomoc ...
Witam. Mam problem z suzuki rg 80. Mianowicie probem polega na tym ze moje suzuki wkreca sie tylko na 7.5 tys obrotw i jedzie 75 . I nie mam pojecia o co z tym chodzi ... Silnik był w temoncie był robiomy szlif cylindra i myslalem ze trzeba czekac az wszystko bedzi po dotarciu ... Motor jest po dotarciu i chodzi tak samo Prosze was powiedzcie mi co to moze byc ten motor strasznie powoli jęździ co mam znim zrobic ... Prosze o szybka pomoc . Jak cos to prosze o odpowiedzi tutaj lub na gadu : 5900443
- Stelmus20
- Świeżak
zanaczy ja regulowałem gaznik i próbowałem róznie i nic to nie dawało i nie wiem co moze byc , a szlif był zrobiony dokładnie i dobrze napewno bo robilem to u takiego goscia co mam zaufajnie do niego ... Tak ze to bym wykluuczył , juz nie wiem co mam robic ...
- Stelmus20
- Świeżak
A oleju nie za dużo lejesz?Nie widze tego więc moge tylko spekulować, jak nie zmierzysdz kompresji albo nie masz wprawy w palcach to nigdy nie będzieszmiał pewności - liczby nie kłamią
......::::Tuning::::......
- Arek-R
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości