Yamaha DT 50 problem z odpaleniem
• Strona 1 z 1
Yamaha DT 50 problem z odpaleniem
Witam
Problem tyczy sie odpalenia mojej Yamahy DT 50. Sprawa wygląda w ten sposób że po ostatnim przewróceniu sie mojego mini crossa na glebe (motor stal w miejscu...) mam problemy z jego odpaleniem. Oto jak wygladaja objawy:
Za zadna cene nie da sie go odpalic z kopkniaka a jeżeli podejme sie odpalenie na pych to jedynie uslysze strzelający tłumik Sad Iskra jest dobra.. Świeca była troche sucha wiec do glowicy nalalem malo conieco benzynki aby cos ja ruszylo. Jednak i to nie pomogło.
Operacje które już zrobilem to:
- Czyszczenie gaźnika i filtra powietrza
- Wymiana świecy
- Dobieranie sie do pod magneto (wszystko sprawne)
- Zalozylem nowy bezpiecznik w elektryce
Pozdrawiam i czekam na jakies rady jak postawic DT na nogi.
Problem tyczy sie odpalenia mojej Yamahy DT 50. Sprawa wygląda w ten sposób że po ostatnim przewróceniu sie mojego mini crossa na glebe (motor stal w miejscu...) mam problemy z jego odpaleniem. Oto jak wygladaja objawy:
Za zadna cene nie da sie go odpalic z kopkniaka a jeżeli podejme sie odpalenie na pych to jedynie uslysze strzelający tłumik Sad Iskra jest dobra.. Świeca była troche sucha wiec do glowicy nalalem malo conieco benzynki aby cos ja ruszylo. Jednak i to nie pomogło.
Operacje które już zrobilem to:
- Czyszczenie gaźnika i filtra powietrza
- Wymiana świecy
- Dobieranie sie do pod magneto (wszystko sprawne)
- Zalozylem nowy bezpiecznik w elektryce
Pozdrawiam i czekam na jakies rady jak postawic DT na nogi.
- Wiorec
- Świeżak
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości