Babka na motorze.
wstaw te 2 zdjecie to ci spokoju nie dadza
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ircia może chcesz polatać po Warszawie
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
ewa86 napisał(a):heh to raczej ty nie umiesz przyznać się do tego że możesz być gorszy od ,,baby" ja mam dystans do siebie i swoich umiejętności w przeciwieństwie do was drodzy panowie Mam nadzieję że chociaż jeden pan zrozumiał mój wywód to już będzie dla mnie dużo...
dziękuję za pouczającą dyskusję... szkoda że to tylko ja mam wysnuć wnioski a ty już nie...
ehhh .... pozdrawiam serdecznie mimo wszystko
mam nadzieje, ze jak bede w Twoim wieku to bede rownie madry jak Ty ...... btw. zakladam, ze w Twoich postach "ty" jest napisane niespecjalnie.
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Nooo! Cudna ja też mam nadzieję, że będzie się dobrze prowadziła i przyczepności
No, a jeśli chodzi o tych wspaniałych kierowców - posiadaczy kat. C, przytoczonych przez C-boola, to właśnie w drodze do domu jeden taki co najmniej staranowałby mi moją puszkę. Droga mniej więcej 3 metry z hakiem szerokości, ledwo 2 osobówki się mieszczą, a on zap****ala - przepisowe bądź co bądź - 90 kmh. Ehh, gdyby nie te moje marne kobiece umiejętności przewidzenia, że pan nie zamierza zwolnić, oraz kiepskie umiejętności zjechania na pobocze, na którym można zostawić zawieszenie, to pewnie wytrawny pan ciężarówkarz by nade mną przeleciał z tymi swoimi niesamowitymi męskimi umiejętnościami jazdy kilkunastotonowym potworem. Żeby jeszcze na pusto chłop jechał... I kto tu stwarza zagrożenie na naszych cudnych drogach, się ładnie pytam!?
To tyle OT w temacie, który już i tak jest jednym wielkim offtopem
EDIT: Hehe... Jest takie ładne przysłowie "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ktoś mógłby nie dostrzec różnicy". A ja chyba powinnam się posłuchać, bo dałam się wciągnąć w te durne dyskusje... Więc ciesz się cichy, nie będziesz musiał więcej gadać z brzydką feministką
No, a jeśli chodzi o tych wspaniałych kierowców - posiadaczy kat. C, przytoczonych przez C-boola, to właśnie w drodze do domu jeden taki co najmniej staranowałby mi moją puszkę. Droga mniej więcej 3 metry z hakiem szerokości, ledwo 2 osobówki się mieszczą, a on zap****ala - przepisowe bądź co bądź - 90 kmh. Ehh, gdyby nie te moje marne kobiece umiejętności przewidzenia, że pan nie zamierza zwolnić, oraz kiepskie umiejętności zjechania na pobocze, na którym można zostawić zawieszenie, to pewnie wytrawny pan ciężarówkarz by nade mną przeleciał z tymi swoimi niesamowitymi męskimi umiejętnościami jazdy kilkunastotonowym potworem. Żeby jeszcze na pusto chłop jechał... I kto tu stwarza zagrożenie na naszych cudnych drogach, się ładnie pytam!?
To tyle OT w temacie, który już i tak jest jednym wielkim offtopem
EDIT: Hehe... Jest takie ładne przysłowie "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ktoś mógłby nie dostrzec różnicy". A ja chyba powinnam się posłuchać, bo dałam się wciągnąć w te durne dyskusje... Więc ciesz się cichy, nie będziesz musiał więcej gadać z brzydką feministką
Ostatnio edytowano 4/9/2009, 10:37 przez maua, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- maua
- Świeżak
Ircia napisał(a):sepo z jakiej dzielnicy jesteś? maua dziękuję
Wola Ale jestem mobilny także odległość dla mnie nie ma znaczenia ;P
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
-
jordan23 - Stały bywalec
jordan23 napisał(a):Ciekawe jaką
TALON NA BALON
lepiej się spóźnić na tym świecie, niż na tamtym być za wcześnie
dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
maua napisał(a):
EDIT: Hehe... Jest takie ładne przysłowie "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ktoś mógłby nie dostrzec różnicy".
Ja tam lubię się z głupkami kłócić, śmiesznie się denerwują gdy próbują wszystkich przekonać do swoich racji.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości